Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Prognoza meteo pentru weekend: Ce temperaturi se vor inregistra in Bucuresti, la munte si la mare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prognoza meteo pentru weekend: Ce temperaturi se vor inregistra in Bucuresti, la munte si la mare

Sambata, vremea va fi in general instabila. Indeosebi dupa-amiaza si seara temporar innorarile vor fi accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii relativ extinse in majoritatea zonelor, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea va fi instabila

Vineri, vremeava fi in general instabila. Cerul va avea innorari accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului trecator cu aspect de vijelie, in estul, centrul si sud-estul tarii, precum si la munte, unde cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 30. 40 l/mp si va cadea grindina.

VREMEA se mentine racoroasa si instabila. PROGNOZA METEO pentru marti si miercuri.

Marti, vremea va fi in general instabila, iar in vestul si nord-vestul tarii si racoroasa. Vor fi innorari si ploi pe arii relativ extinse in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova, precum si in zona de munte. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros si pe spatii restranse va ploua, in special dupa-amiaza si seara. Vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice si posibil grindina, iar izolat cantitatile de apa pot depasi 15. 20 l/mp. Vantul va sufla slab si .

Vijelii in 15 judete si alerta de inundatii pe mai multe rauri. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Update 14. 38 - Ploile vor fi prezente in intreaga tara pana la jumatatea acestei luni, a anuntat joi, directorul Administratiei Nationle de Meteorologie, Ion Sandu, intr-o conferinta de presa organizata.

Cod galben de vijelii pana vineri seara. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Meteorologii au emis, joi, cod galben de ploi, valabil pentru zona de est si nord a tarii, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM). Atentionarea este valabila din aceasta seara, de la ora 18, pana.

Vremea pana pe 16 iunie. Ce temperaturi vor fi si cat va ploua in fiecare regiune a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 3 - 16 iunie, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia, relateaza Mediafax.

VREMEA pana pe 16 iunie. Ce temperaturi vor fi si cat va ploua in fiecare regiune a tarii.

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 3 - 16 iunie, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia, potrivit Mediafax. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu .

Veste EXCELENTA pentru romanii care vor sa calatoreasca in SUA. Cand vor fi ridicate VIZELE

Romanii ar putea calatori in SUA fara viza in mai putin de un an. Reprezentantii Departamentului american pentru Securitate Interna au dat asigurari ca Statele Unite vor sa includa in programul.

Vrei sa-ti deschizi o afacere? Ministerul Economiei deruleaza un program interesant pentru femeile care vor sa se lanseze in afaceri

Femeile care debuteaza in afaceri vor beneficia de finantare nerambursabila de la stat de pana la 10. 000 de euro, indiferent de varsta si de domeniul de activitate in care doresc sa infiinteze firme.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )