Libnet.ro
UNICEF

20:00

Avertizare de inundatii in mai multe judete din tara. Codul galben este valabil pana sambata

România Liberă România Liberă,
Avertizare de inundatii in mai multe judete din tara. Codul galben este valabil pana sambata

Hidrologii au emis un Cod galben de inundatii pe raurile din mai multe judete ale tarii, valabil pana sambata. Se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale. continuă pe România Liberă

Lucrari de curatare si decolmatare a gurilor de scurgere pe mai multe strazi din Arad

Reprezentantii Primariei Municipiului Arad anunta ca in perioada 22 26 mai au loc noi lucrari pe mai multe strazi din oras.

Noi alerte de vreme rea! Ploile si vijeliile lovesc mai multe judete. Meteorologii au emis cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o atentionare nowcasting cod galben de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului pentru judetele Bihor, Timis si Arad, valabila.

Transalpina va fi redeschisa circulatiei de Ziua Copilului. Turistii sunt asteptati pe cea mai inalta sosea din tara

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri, va fi redeschisa circulatiei de Ziua Internationala a Copilului, atunci cand romanii beneficiaza de o mini vacanta de cinci zile.

Rise Project: Privatizarea Capitalei. Cine se afla in spatele celor retrocedarilor a mai multor terenuri din Sectorul 6

Mai multe terenuri din Sectorul 6 al Capitalei au fost retrocedate suspect, intrand pe mana lui Ilie Potecaru, un afacerist cu puternice conexiuni la nivelul administratiei locale, informeaza jurnalistii Rise Project.

Avertizare meteo: ploi torentiale si chiar caderi de grindina in Maramures si in alte zone din tara

O avertizare meteorologica a fost emisa de ANM si vizeaza mai multe zone din tara, printre care si nordul tarii. Potrivit meteorologilor, trebuie sa ne asteptam la ploi torentiale, cu descarcari electrice, vreme instabila si chiar caderi de grindina.

5 To Go sau cum un roman care bea cafea la ibric este pe cale sa creeze cel mai mare lant de cafenele din tara

Radu Savopol, de profesie designer de interior, a inceput sa vanda mai multe tipuri de cafea cu pret fix, un business pentru care spune ca nu exista concurenta. Acum, antreprenorul care se declara bautor de cafea la ibric, detine cel mai mare lant de.

FOTO. EVZ a publicat un raport secret, care contine mai multe nereguli privind arhiva SIPA: Multe acte ar fi fost fost copiate la xerox, informatii confidentiale ar fi ajuns la Monica Macovei, iar alte documente ar fi disparut fara urma

Evenimentul Zilei a publicat, joi, un raport al comisiei din 2007 care s-a ocupat de arhiva SIPA. Documentul, insotit de mentiunea Secret de serviciu, arat[ mai multe nereguli privind utilizarea si disparitia anumitor acte din arhiva.

FOTO. EVZ sustine ca au fost identificate mai multe nereguli intr-un raport secret cu privire la arhiva SIPA: Multe acte au fost copiate la xerox, informatii confidentiale au ajuns la Monica Macovei, iar alte documente au disparut fara urma

Evenimentul Zilei a publicat, joi, un raport al comisiei din 2007 care s-a ocupat de arhiva SIPA. Documentul, insotit de mentiunea Secret de serviciu, arat[ mai multe nereguli privind utilizarea si disparitia anumitor acte din arhiva.

Cum arata notele SIPA: Fostul procuror Alexandru Lele a prezentat, in direct, mai multe documente (VIDEO)

Fostul procuror Alexandru Lele a prezentat in editia de joi a emisiunii Talk B1 mai multe documente, note din arhiva SIPA, care atesta faptul ca se faceau dosare despre magistrati. Este.

Patronul unui bar de striptease, acuzat ca a obligat mai multe tinere sa se prostitueze, ramane in arest

Capotescu zis Patatu) si finii sai Cristian Bulacu si Alin Florescu, dar si Sorin Ciuca sunt acuzati ca au obligat mai multe tinere minore sa se prostitueze in Spania. Inculpatii au fost arestati pentru trafic de persoane si proxenetism.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )