Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO. EVZ sustine ca au fost identificate mai multe nereguli intr-un raport secret cu privire la arhiva SIPA: Multe acte au fost copiate la xerox, informatii confidentiale au ajuns la Monica Macovei, iar alte documente au disparut fara urma

România Liberă România Liberă,
FOTO. EVZ sustine ca au fost identificate mai multe nereguli intr-un raport secret cu privire la arhiva SIPA: Multe acte au fost copiate la xerox, informatii confidentiale au ajuns la Monica Macovei, iar alte documente au disparut fara urma

Evenimentul Zilei a publicat, joi, un raport al comisiei din 2007 care s-a ocupat de arhiva SIPA. Documentul, insotit de mentiunea Secret de serviciu, arat[ mai multe nereguli privind utilizarea si disparitia anumitor acte din arhiva. continuă pe România Liberă

FOTO. EVZ a publicat un raport secret, care contine mai multe nereguli privind arhiva SIPA: Multe acte ar fi fost fost copiate la xerox, informatii confidentiale ar fi ajuns la Monica Macovei, iar alte documente ar fi disparut fara urma

Evenimentul Zilei a publicat, joi, un raport al comisiei din 2007 care s-a ocupat de arhiva SIPA. Documentul, insotit de mentiunea Secret de serviciu, arat[ mai multe nereguli privind utilizarea si disparitia anumitor acte din arhiva.

Peste o suta de copaci rupti si tiglele de pe mai multe case smulse de vantul puternic, in localitatea ialomiteana Facaeni

Peste o suta de copaci au fost rupti, tiglele de pe mai multe case au fost partial smulse, iar refugiul unei statii de autobuz a fost distrus de vantul puternic in localitatea Facaeni, judetul Ialomita, Localnicii spun ca, timp de o jumatate de ora, comuna a fost maturata de vantul cu aspect de tornada, fenomen inregistrat in Facaeni si in urma cu 15 ani, potrivit news. ro.

Incident grav in centrul orasului Tel Aviv chiar inainte de sosirea lui Donald Trump in Israel: O masina a intrat in plin in mai multe persoane (VIDEO)

Mai multe persoane au fost ranite in centrul orasului israelian Tel Aviv dupa ce au fost lovite de o masina scapata de sub control. Politia a afirmat insa ca incidentul a fost unul rutier si nu un.

Patronul barului de striptease, acuzat ca a obligat mai multe tinere sa se prostitueze, ramane in arest

Capotescu zis Patatu) si finii sai Cristian Bulacu si Alin Florescu, dar si Sorin Ciuca, sunt acuzati ca au obligat mai multe tinere minore sa se prostitueze in Spania. Inculpatii au fost arestati pentru trafic de persoane si proxenetism.

Patronul unui bar de striptease, acuzat ca a obligat mai multe tinere sa se prostitueze, ramane in arest

Capotescu zis Patatu) si finii sai Cristian Bulacu si Alin Florescu, dar si Sorin Ciuca sunt acuzati ca au obligat mai multe tinere minore sa se prostitueze in Spania. Inculpatii au fost arestati pentru trafic de persoane si proxenetism.

Cum arata notele SIPA: Fostul procuror Alexandru Lele a prezentat, in direct, mai multe documente (VIDEO)

Fostul procuror Alexandru Lele a prezentat in editia de joi a emisiunii Talk B1 mai multe documente, note din arhiva SIPA, care atesta faptul ca se faceau dosare despre magistrati. Este.

Avertizare de inundatii in mai multe judete din tara. Codul galben este valabil pana sambata

Hidrologii au emis un Cod galben de inundatii pe raurile din mai multe judete ale tarii, valabil pana sambata. Se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale.

Lucrari de curatare si decolmatare a gurilor de scurgere pe mai multe strazi din Arad

Reprezentantii Primariei Municipiului Arad anunta ca in perioada 22 26 mai au loc noi lucrari pe mai multe strazi din oras.

Coreea de Sud a tras mai multe focuri de arma spre o drona din Coreea de Nord

Coreea de Sud a tras mai multe focuri de arma catre o posibila drona care a trecut drona dinspre Coreea de Nord, transmit agentiile de presa internationale.

Teroare pe autostrada: Mai multe persoane au fost ranite grav in urma unui accident produs de un camion (FOTO, VIDEO)

O filmare arata momentul in care un camion care transporta tije de otel intra intr-o bariera de taxare aflata pe o autostrada din Mexic. in urma incidentului, au fost raniti sapte oameni,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )