Libnet.ro
UNICEF

12:00

AVERTIZARE METEO Cod galben de ploi, grindina si furtuna in doua judete

Adevărul Adevărul,
AVERTIZARE METEO Cod galben de ploi, grindina si furtuna in doua judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo de cod galben, de scurta durata, privind ploi torentiale si furtuni in mai multe judete din tara, valabila pana duminica, la ora 18. continuă pe Adevărul

AVERTIZARE METEO Cod galben de ploi, grindina si furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo de cod galben, de scurta durata, privind ploi torentiale si furtuni in Suceava, Iasi si Galati, valabila pana duminica, la ora 14. Ulterior, meteorologii au introdus pe harta codului galben alte 12 judete, dar si Capitala.

AVERTIZARE METEO Cod galben de ploi si furtuna in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo de cod galben, de scurta durata, privind ploi torentiale si furtuni in Suceava, Iasi si Galati, valabila pana duminica, la ora 14. Ulterior, meteorologii au introdus pe harta codului galben alte cinci judete, dar si Capitala.

Avertizare ANM: Cod galben de furtuna si grindina in Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o avertizare imediata cod galben de furtuna pentru patru judete din sudul tarii, inclusiv Capitala, valabila intre orele 14. 20 si 15.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru judetele Arad, Timis si Sibiu

ANM a emis joi trei avertizari Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, valabile in timpul dupa-amiezii. Potrivit avertizarii, Pana la ora 15:05, in jumatatea de vest a judetului Arad, inclu.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si alte patru judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o avertizare de cod galben de furtuna pentru Capitala si alte patru judete ale tarii, valabil pana la ora 15:20. Judetele vizate.

Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice suceava, moldova, bistrita, barlad si jijia, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie, potrivit unui comunicat de presa.

Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca exista riscul de producere a unor scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Crisul Negru, Crisul Alb, Mures, Siret si Prut, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie, potrivit unui comunicat de presa.

Cod galben hidrologic pentru bazinele hidrografice ale raurilor Viseu si Iza

Institutia Prefectului-Judetul Maramures a primit de la Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor o avertizare hidrologica cod galben pentru bazinele hidrografice ale raurilor Viseu si Iza, valabila in perioada 30 mai, ora 15. 00-31 mai, ora 22.

Cod GALBEN de inundatii in patru judete. Vezi aici care sunt raurile vizate.

Institutul National de Hidrologie mentine, pana maine, la ora 9. 00, codul galben de inundatii pe Jijia judetele Botosani si Iasi) si Barladul superior judetele Iasi si Vaslui), precum si pe raurile din Suceava, Moldova si Bistrita judetele Suceava si Neamt), precizeaza un comunicat remis vineri redactiei. Citeste si Avertizare de PLOI, VIJELII si GRINDINA pentru joi si vineri Institutul de Hidrologie ridica atentionarea de cod galben din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Crisul Alb, Crisul .

Cod galben de furtuna pentru Bucuresti si patru judete. Vezi pana cand este valabil

Meteorologii au emis duminica o avertizare cod galben de furtuna pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita si Buzau, valabila pana la ora 15. Potrivit avertizarii nowcasting emis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )