Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru judetele Arad, Timis si Sibiu

B1 B1,
Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru judetele Arad, Timis si Sibiu

ANM a emis joi trei avertizari Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, valabile in timpul dupa-amiezii. Potrivit avertizarii, Pana la ora 15:05, in jumatatea de vest a judetului Arad, inclu. continuă pe B1

Avertizare de ploi torentiale, vijelii si grindina, valabila de joi pana vineri seara

Meteorologii au emis, miercuri seara, o avertizare de ploi torentiale, vijelii si grindina, valabila de joi, ora 10. 00, pana vineri, ora 18. Astfel, in intervalul mentionat, gradul de instabilitate.

ANM a emis o informare meteo de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru toata tara

ANM a emis miercuri o informare meteorologica de ploi torentiale, grindina si vijelii, care intra in vigoare joi la ora 10 si expira vineri, la ora 1:00. Meteorologii transmit ca in intervalul mentionat.

Informare meteo: grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, joi si vineri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o informare meteo de grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, valabila in intervalul joi, 30 mai, ora 10 - vineri, 31 mai, ora 18.

VIDEO Informare meteo: grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, joi si vineri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o informare meteo de grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, valabila in intervalul joi, 30 mai, ora 10 - vineri, 31 mai, ora 18.

Avertizare de PLOI, VIJELII si GRINDINA pentru joi si vineri.

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare de grindina, ploi torentiale si vijelii pentru zilele de joi si vineri. Mai exact, avertizarea meteo intra in vigoare miercuri, la ora 10:00, si expira vineri, la ora 18:00, se arata intr-un comunicat al ANM. Citeste si COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si vijelie. Vezi ZONELE AFECTATE In acest interval, gradul de instabilitate atmosferica va creste progresiv in toata tara, incepand din sud-vest, si se va .

Avertizare de vijelii si grindina pentru joi si vineri, valabila in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare de vijelii, grindina si ploi torentiale pentru toata tara, valabila de joi de la ora 10:00, pana vineri la ora 18:00.

Cod galben de inundatii pe raurile din zece judete. Oamenii se tem de furia apelor

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Botosani, Maramures, Hunedoara, Bihor, Arad si Alba, valabila de joi dupa-amiaza pana vineri.

Cod galben de inundatii pe raurile din zece judete

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Botosani, Maramures, Hunedoara, Bihor, Arad si Alba, valabila de joi dupa-amiaza pana vineri seara.

Cod galben de inundatii pe rauri din zece judete

Hidrologii au emis joi o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Botosani, Maramures, Hunedoara, Bihor, Arad si Alba, valabila de joi dupa-amiaza pana.

COD GALBEN de inundatii pe rauri din zece judete.

Hidrologii au emis, joi, o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Botosani, Maramures, Hunedoara, Bihor, Arad si Alba, valabila de joi dupa-amiaza pana vineri seara, informeaza b1. ro. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, de joi, ora 15. 00 si pana vineri, la ora 22. 00, pe unele rauri din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Crisul Negru, Crisul Alb, Mures, Siret si Prut exista risc de producere a unor scurgeri .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )