Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cod galben de inundatii pe raurile din zece judete. Oamenii se tem de furia apelor

Antena3 Antena3,
Cod galben de inundatii pe raurile din zece judete. Oamenii se tem de furia apelor

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Botosani, Maramures, Hunedoara, Bihor, Arad si Alba, valabila de joi dupa-amiaza pana vineri. continuă pe Antena3

Cod galben de inundatii pe raurile din zece judete

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Botosani, Maramures, Hunedoara, Bihor, Arad si Alba, valabila de joi dupa-amiaza pana vineri seara.

COD GALBEN de inundatii pe rauri din zece judete.

Hidrologii au emis, joi, o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Botosani, Maramures, Hunedoara, Bihor, Arad si Alba, valabila de joi dupa-amiaza pana vineri seara, informeaza b1. ro. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, de joi, ora 15. 00 si pana vineri, la ora 22. 00, pe unele rauri din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Crisul Negru, Crisul Alb, Mures, Siret si Prut exista risc de producere a unor scurgeri .

Cod galben de inundatii pe rauri din zece judete

Hidrologii au emis joi o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Botosani, Maramures, Hunedoara, Bihor, Arad si Alba, valabila de joi dupa-amiaza pana.

Cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din vestul si estul tarii

Administratia Nationala Apele Romane a emis, joi, o atentionare de cod galben de crestere a debitului mai multor rauri din vestul si estul tarii. Atentionarea este valabila de joi, de la ora 15:00, pana vineri la ora 22:00.

Cod galben hidrologic pentru bazinele hidrografice ale raurilor Viseu si Iza

Institutia Prefectului-Judetul Maramures a primit de la Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor o avertizare hidrologica cod galben pentru bazinele hidrografice ale raurilor Viseu si Iza, valabila in perioada 30 mai, ora 15. 00-31 mai, ora 22.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru judetele Arad, Timis si Sibiu

ANM a emis joi trei avertizari Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, valabile in timpul dupa-amiezii. Potrivit avertizarii, Pana la ora 15:05, in jumatatea de vest a judetului Arad, inclu.

Meteorologii emit noi avertizari. Cod portocaliu de vijelii pentru judetul Timis

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, mai multe avertizari de vijelii si grindina valabile pentru judetele Timis, Arad si Salaj. Asta dupa ce, miercuri, specialistii au anuntat ca azi si maine vom avea parte de vreme severa incepand de astazi de la ora 10:00, pana vineri seara la ora 22:00. Joi, sunt asteptate mai multe atentionari de cod galben.

Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca exista riscul de producere a unor scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Crisul Negru, Crisul Alb, Mures, Siret si Prut, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )