Libnet.ro
UNICEF

14:30

AVERTIZARE METEO Cod galben de ploi si grindina in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
AVERTIZARE METEO Cod galben de ploi si grindina in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o serie de avertizari de cod galben de ploi de scurta durata, valabile pentru judetele Mehedinti, Suceava, Neamt si Bacau. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi in zona de munte a judetului Bacau

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o avertizare - cod galben pentru mai multe judete din Moldova.

ANM: Cod galben de ploi in Suceava, Neamt si Bacau

Meteorologii au emis o averizare cod galben de ploi, duminica, valabila in zona de munte a judetelor Suceava, Neamt si Bacau. intre orele 14:35 si 16:00, in zonele precizate, se vor semnala cantitati de.

Cod GALBEN DE CANICULA pentru vestul, sudul si centrul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru sambata, 10 august, o avertizare de cod galben de canicula pentru vestul, sudul si centrul tarii, unde temperaturile vor fi in jurul valorii de 35 de.

Cod galben de canicula.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru sambata, 10 august, o avertizare de COD GALBEN DE CANICULA pentru vestul, sudul si centrul tarii, unde temperaturile vor fi in jurul valorii de 35 de grade, iar indicele de temperatura-umezeala va depasi pragul critic, potrivit Mediafax. Va fi canicula in vestul si local in sudul si centrul tarii unde temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 35 de grade, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi usor pragul critic de 80 .

Cod Galben: 37 de grade, astazi, in Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare COD PORTOCALIU si una COD GALBEN de canicula valabila joi si vineri pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate temperaturi de pana la 40 de grade si disconfort termic.

Vreme EXTREMA in Romania. Mai multe judete au fost afectate de furtuni.

UPDATE: Meteorologii au emis atentionare cod galben de furtuna pentru judetele Bacau si Vrancea. In sud-estul judetelui Bacau, inclusiv localitatile Motoseni, Sascut, Huruiesti, Podu Turcului si in nord-estul judetelui Vrancea, inclusiv localitatile Serbanesti, Adjud, Fitionesti, Tanosoaia si zona de munte a judetului se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor atinge si depasi 25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina. ---- Meteorologii au emis cod galben .

O noua avertizare cod galben de canicula valabila sambata

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula pentru 15 judete din sudul si vestul tarii, valabila sambata.

Cod galben de canicula in Maramures

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare de canicula pentru judetul Maramures. in zilele de de 8, respectiv 9 august se anunta cod galben, temperaturile urmand sa depaseasca 36 de grade Celsius.

Cod galben de canicula, la Sibiu ce efecte poate avea expunerea la soarele puternic si cum ne sfatuiesc medicii sa ne ferim de temperaturile extreme

Sibiul este vineri si sambata sub cod galben de canicula. Specialistii spun ca expunerea la soare in perioadele caniculare poate avea efecte dintre cele mai grave, si fac o serie de recomandari pentru ca asemenea efecte sa fie evitate. in municipiul Sibiu, au fost amenajate patru puncte de prim ajutor pentru perioadele caniculare.

COD GALBEN de furtuna in vestul tarii

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de vreme severa si furtuna pentru judetele Timis si Caras-Severin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )