Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare meteo pentru toata tara: ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avertizare meteo pentru toata tara: ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina

Meteorologii au anuntat o vreme instabila de marti, ora 18:00, pana miercuri, ora 21. 00, in toate judetele tarii, fiind anuntate plot torentiale, descarcari electrica, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, in unele zone, caderi de. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Atentionare meteo de ploi si vijelii in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila de marti de la ora 18:00 pana miercuri la ora 21:00. In toate judetele tarii vor fi ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, in unele zone, caderi de grindina, potrivit informarii.

METEO Atentionare de ploi si instabilitate atmosferica emisa pentru toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare de ploi si instabilitate atmosferica accentuata. Acesta intra in vigoare marti seara si expira miercuri la ora 21.

Numai de bine: Reteta pentru toata familia, de la Chef Nicolai

Viata este facuta din momente speciale, unele mai importante ca altele. Si daca pentru multi viata sociala are prioritate, pentru altii masa in familie este cel mai sfant lucru. Asa este si pentru Chef Nicola.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )