Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un avion canadian era sa se prabuseasca din cauza unei drone

Playtech Playtech,
Un avion canadian era sa se prabuseasca din cauza unei drone

Pilotii unui avion al Canadian Airlines au evitat un dezastru zilele trecute, printr-o manevra brusca de evitare a unei drone. Desi majoritatea guvernelor au implementat reguli destul de stricte referitoare la drone, foarte multi posesori ai acestor gadgeturi continua sa le foloseasca in conditii periculoase, ce ar putea avea consecinte devastatoare. Legislatia in vigoare interzice []. continuă pe Playtech

Sase mii de familii din Bacau stau in frig din cauza unei avarii

De mai bine de 24 de ore, 6. 000 de locuinte din Bacau, racordate la sistemul centralizat, au ramas fara apa calda si caldura, din cauza unei avarii la reteaua de termoficare. in frig au ramas si mai multe scoli si gradinite din oras. Remedierea problemei ar putea dura ceva timp pentru ca este vorba despre o lucrare de amploare. in noaptea trecuta, in Bacau s-au inregistrat minus patru grade Celsius, scrie Digi24.

Un barbat si-a prins sotia cand il insela prin folosirea unei drone. Priviti cu atentie, o sa vedeti cum se alege praful de 18 ani de casnicie (VIDEO)

Filmarea unui barbat din Statele Unite, care si-a filmat sotia cu ajutorul unei drone, fara ca aceasta sa stie, a ajuns virala pe internet, starnind atentia foarte multor utilizatori. Barbatul avea.

Incendiu in Bucuresti. Circulatia a fost oprita in zona Piata Muncii, din cauza unui incendiu in subteran

Circulatia rutiera este oprita, intre Piata Muncii si Dristor, din Sectorul 3 al Capitalei, din cauza unui incendiu din subteran, anunta Brigada Rutiera.

Trafic ingreunat in Cluj, Suceava si Gorj, din cauza zapezii

Traficul este ingreunat, duminica dimineata, in Cluj, Suceava si Gorj, din cauza zapezilor.

Peso-ul mexican, nivel minim istoric, din cauza temerilor ca victoria lui Trump va inrautati relatiile cu SUA

Moneda nationala a Mexicului, peso, s-a depreciat vineri pana la un nivel minim istoric, iar multi economisti se asteapta la o devalorizare si mai mare in perioada urmatoare, din cauza temerilor ca victoria in alegerile prezidentiale a lui Donald Trump va duce la o inrautatire a relatiilor cu Statele Unite, tara de care economia mexicana este complet dependenta, relateaza Reuters.

Pericol de explozie in centrul Capitalei, din cauza unei tevi de gaze care a luat foc. Un pompier a fost ranit in timpul interventiei VIDEO

O teava de gaze de la subsolul unui bloc aflat pe strada George Enescu din Piata Romana din centrul Capitalei a luat foc, in zona fiind pentru o vreme pericol de explozie. Ajunsi la fata locului, pompierii au evacuat mai multe persoane. ISU a intervenit cu doua autospeciale. in zona a fost oprita si alimentarea cu gaze, iar dupa aproximativ o ora a fost lichidat incendiul. Un pompier a fost insa ranit si a fost transportat la spital.

Daum nu interactioneaza cu toti jucatorii, sunt baieti care nu au schimbat doua vorbe cu el. Selectionerul Nationalei, CRITICAT DUR din cauza comportamentului sau

In urma rezultatului dezamagitor inregistrat de Romania in partida cu Polonia, scor 3-0, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, au iesit la iveala mai multe aspecte mai putin.

Pietele europene scad din cauza temerilor privind viitorul comertului cu SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut vineri, investitorii analizand consecintele victoriei lui Donald Trump in alegerile din SUA asupra relatiilor comerciale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )