Libnet.ro
UNICEF

22:30

Pericol de explozie in centrul Capitalei, din cauza unei tevi de gaze care a luat foc. Un pompier a fost ranit in timpul interventiei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Pericol de explozie in centrul Capitalei, din cauza unei tevi de gaze care a luat foc. Un pompier a fost ranit in timpul interventiei VIDEO

O teava de gaze de la subsolul unui bloc aflat pe strada George Enescu din Piata Romana din centrul Capitalei a luat foc, in zona fiind pentru o vreme pericol de explozie. Ajunsi la fata locului, pompierii au evacuat mai multe persoane. ISU a intervenit cu doua autospeciale. in zona a fost oprita si alimentarea cu gaze, iar dupa aproximativ o ora a fost lichidat incendiul. Un pompier a fost insa ranit si a fost transportat la spital. continuă pe Adevărul

Sase mii de familii din Bacau stau in frig din cauza unei avarii

De mai bine de 24 de ore, 6. 000 de locuinte din Bacau, racordate la sistemul centralizat, au ramas fara apa calda si caldura, din cauza unei avarii la reteaua de termoficare. in frig au ramas si mai multe scoli si gradinite din oras. Remedierea problemei ar putea dura ceva timp pentru ca este vorba despre o lucrare de amploare. in noaptea trecuta, in Bacau s-au inregistrat minus patru grade Celsius, scrie Digi24.

Un avion canadian era sa se prabuseasca din cauza unei drone

Pilotii unui avion al Canadian Airlines au evitat un dezastru zilele trecute, printr-o manevra brusca de evitare a unei drone. Desi majoritatea guvernelor au implementat reguli destul de stricte referitoare la drone, foarte multi posesori ai acestor gadgeturi continua sa le foloseasca in conditii periculoase, ce ar putea avea consecinte devastatoare. Legislatia in vigoare interzice [].

Pericol de explozie in Centrul Capitalei: Un incendiu a izbucnit in subsolul unui bloc de pe Bulevardul Magheru (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit marti la o teava de gaze din subsolul unui bloc aflat in reabilitare din zona Pietei Romana din Capitala. Pompierii au fost alertati si au intervenit la fata locului cu doua.

Incendiu in Bucuresti. Circulatia a fost oprita in zona Piata Muncii, din cauza unui incendiu in subteran

Circulatia rutiera este oprita, intre Piata Muncii si Dristor, din Sectorul 3 al Capitalei, din cauza unui incendiu din subteran, anunta Brigada Rutiera.

Pericol de explozie in Centrul Capitalei: Un incendiu a izbucnit in subsolul unui bloc de pe Bulevardul Magheru. Un pompier a fost ranit (VIDEO)

UPDATE:Un pompier a fost ranit in timpul interventiei. Acesta a suferit rani usoare la nivelul fetei si a fost tranportat la Spitalul Floreasca pentru a primi ingrijiri medicale, dar este.

Trafic ingreunat in Cluj, Suceava si Gorj, din cauza zapezii

Traficul este ingreunat, duminica dimineata, in Cluj, Suceava si Gorj, din cauza zapezilor.

Peso-ul mexican, nivel minim istoric, din cauza temerilor ca victoria lui Trump va inrautati relatiile cu SUA

Moneda nationala a Mexicului, peso, s-a depreciat vineri pana la un nivel minim istoric, iar multi economisti se asteapta la o devalorizare si mai mare in perioada urmatoare, din cauza temerilor ca victoria in alegerile prezidentiale a lui Donald Trump va duce la o inrautatire a relatiilor cu Statele Unite, tara de care economia mexicana este complet dependenta, relateaza Reuters.

FOTO + VIDEO. Focar de evaziune fiscala, mizerie si ilegalitati, in centrul Capitalei. Hala veche Obor, bomba din spatele Primariei

Inaugurata in 1950, dupa 14 ani de lucrari cu intreruperi, Hala veche Obor a ajuns pe lista monumentelor istorice in 2004. De atunci, desi are statut special si este protejata de lege, hala a continuat sa se degradeze, mai ales la interior, unde autoritatile permit un soi de comert ce aminteste de haosul si mizeria din fostul complex Europa.

Tariceanu loveste din nou: A blocat o intreaga banda de circulatie in centrul Capitalei pentru a face shopping (VIDEO)

Calin Popescui Tariceanu a recidivat. Dupa ce in urma cu cateva luni, a intrat pe usa din spate pentru a isi ridica permisul de la sediul DRPCIV, in timp ce aproape o suta de persoane.

Cod galben de ninsori moderate in nordul si centrul tarii din aceasta noapte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o atentionare Cod galben de ninsori moderate in nordul si centrul tarii si precipitatii mixte abundente in nord - est valabila din aceasta noapte pana duminica noapte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )