Libnet.ro
UNICEF

17:00

Avion militar american, aterizare de urgenta la Constanta.

România Liberă România Liberă,
Avion militar american, aterizare de urgenta la Constanta.

O aeronava militara americana, cu 15 persoane la bord, a cerut permisiunea de a aterizeza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, luni dupa-amiaza. Motivul acestei solicitari este potrivit primelor informatii oferite de Ministerul Transporturilor, spargerea parbrizului aeronavei, fapt ce ar putea determina depresurizarea avionului. Aparatul cu probleme este un avion de tip C 17 Galaxy. Pilotii au raportat necesitatea de a cobori pana la 3. 300 de metri si au solicitat permisiunea de a . continuă pe România Liberă

Un avion militar american a aterizat de urgenta la Constanta

O aeronava militara americana cu 15 persoane la bord aterizat de urgenta pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta. Pilotul a cerut sa aterizeze de urgenta dupa ce parbrizul avionului s-a crapat. Fisura.

Avion militar american, aterizare de urgenta pe Kogalniceanu

Un avion militar american cu 15 persoane la bord aterizat, astazi, de urgenta pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, dupa ce parbrizul aeronavei s-a crapat, fapt ce ar fi putut duce la depresurizarea acestuia, transmit surse din presa, citand Ministerul Transporturilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )