Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un avion militar american a aterizat de urgenta la Constanta

Antena3 Antena3,
Un avion militar american a aterizat de urgenta la Constanta

O aeronava militara americana cu 15 persoane la bord aterizat de urgenta pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta. Pilotul a cerut sa aterizeze de urgenta dupa ce parbrizul avionului s-a crapat. Fisura. continuă pe Antena3

Avion militar american, aterizare de urgenta la Constanta.

O aeronava militara americana, cu 15 persoane la bord, a cerut permisiunea de a aterizeza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, luni dupa-amiaza. Motivul acestei solicitari este potrivit primelor informatii oferite de Ministerul Transporturilor, spargerea parbrizului aeronavei, fapt ce ar putea determina depresurizarea avionului. Aparatul cu probleme este un avion de tip C 17 Galaxy. Pilotii au raportat necesitatea de a cobori pana la 3. 300 de metri si au solicitat permisiunea de a .

UPDATE. Un avion militar american a aterizat de urgenta la Constanta.

UPDATE: Avionul militar american a aterizat in siguranta pe aeroportul Mihail Kolgalniceanu de la Constanta. Toti ocupantii aparatului se afla in acest moment in siguranta, potrivit purtatorului de cuvant al aeroportului constantean, Elena Vita. --- O aeronava militara americana, cu 15 persoane la bord, a cerut permisiunea de a aterizeza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, luni dupa-amiaza. Motivul acestei solicitari este potrivit primelor informatii oferite de Ministerul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )