Libnet.ro
UNICEF

21:00

Avionul disparut apartine companiei spaniole Swiftair si are 116 persoane la bord

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avionul disparut apartine companiei spaniole Swiftair si are 116 persoane la bord

Avionul disparut pe ruta Ouagadougou - Alger era un MD83, apartinand companiei spaniole Swiftair, si avea la bord 110 pasageri si sase membri ai echipajului, informeaza compania pe site-ul sau de Internet . continuă pe Wall-Street Ro

Air Algerie a pierdut contactul cu un avion inchiriat de la Swiftair la bordul caruia se aflau 110 pasageri, dupa ce a decolat din Ouagadougou

UPDATE: 13:34: Avionul disparut apartine companiei spaniole Swiftair, potrivit unui comunicat al companiei aeriene. La bordul avionului se aflau 110 pasageri si sase membri ai echipajului. in acest moment, echipele.

Avionul disparut care opera pentru Air Algerie s-ar fi prabusit in Niger: Cele 116 persoane de la bord ar fi murit. 50 dintre victime, cetateni francezi

Avionul companiei spaniole Swiftair care opera pentru Air Algerie s-ar fi prabusit, joi, in dupa ce a intrat in spatiul aerian al Niamey, capitala Nigerului, a anuntat postul de televiziune privat algerian.

Avionul disparut care opera pentru Air Algerie s-ar fi prabusit in Niger

Avionul companiei spaniole Swiftair care opera pentru Air Algerie s-ar fi prabusit, joi, in dupa ce a intrat in spatiul aerian al Niamey, capitala Nigerului, a anuntat postul de televiziune privat algerian.

Compania aeriana Air Algerie a pierdut contactul cu un avion. 116 persoane se aflau la bordul aeronavei

UPDATE - Avionul disparut pe ruta Ouagadougou - Alger era un MD83, apartinand companiei spaniole Swiftair. Aeronava avea la bord 110 pasageri si sase membri ai echipajului. Compania aeriana Air Algerie a.

De ce a renuntat Real Madrid sa mai foloseasca avionul disparut in nordul Africii

Un avion care apartinea de operatorul spaniol SwiftAir, dar care a fost inchiriat pe perioada verii companiei nationale alegeriene Air Algerie, a disparut astazi la 50 de minute dupa ce a decolat din Ouagadougou Burkina Faso). Presa spaniola a dezvaluit ca aeronava, de tip McDonnell Douglas MD-83, a fost folosita timp de doi ani chiar de catre Real Madrid.

Ce variante ofera presa din Rusia la prabusirea cursei MH17: Avionul era plin de cadavre inca de la decolare/Zborul MH17 este avionul disparut al companiei Malaysia Airlines, care a fost adus de la o baza militara americana

Zborul MH17 al Malaysia Airlines era plin de cadavre inca de la decolarea din Amsterdam. Dintr-un motiv inexplicabil, MH17 s-a mutat de pe traiectoria de zbor standard pe o ruta necunoscuta, mutandu-se spre nord, in zonele controlate de rebeli in apropierea orasului Donetsk. Avionul a fost reasigurat recent si accidentul a fost rezultatul greselilor militare ucrainiene care au confundat avionul cu avionul prezidential al lui Vladimir Putin. In plus, catastrofa aeriana din Ucraina face parte dintr-o conspiratie americana de a provoca un razboi cu Rusia. Acestea sunt unele dintre variantele pe care presa din Rusia le ofera telespectatorilor, in incercarea de a explica tragedia prabusirii cursei MH17.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )