Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avionul de pasageri scos la vanzare de Fiscul din Bacau nu a fost dat nici la a sasea licitatie.

România Liberă România Liberă,
Avionul de pasageri scos la vanzare de Fiscul din Bacau nu a fost dat nici la a sasea licitatie.

Avionul de pasageri scos la vanzare, vineri, de Finantele Publice Bacau nu a fost cumparat nici la a sasea licitatie organizata pana acum, in conditiile in care niciun potential cumparator nu s-a aratat interesat sa plateasca 3,3 milioane lei pentru avionul de 70 de locuri, informeaza Mediafax. Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Bacau nu a reusit sa vanda nici la a sasea licitatie de pana acum aeronava de pasageri abandonata in favoarea statului roman la mijlocul anului trecut . continuă pe România Liberă

Incendiu puternic intr-o padure din Bacau: O persoana a fost ranita

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, intr-o padure din zona muntoasa a judetului Bacau, dupa ce o suprafata de trei hectare de litiera si doboraturi a fost cuprinsa de flacari, relateaza B1.

Incendiu puternic intr-o padure din Bacau. O persoana a fost ranita.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dupa-amiaza, intr-o padure din zona muntoasa a judetului Bacau. O suprafata de trei hectare de litiera si doboraturi a fost cuprinsa de flacari, proprietarul terenului fiind dus la spital cu arsuri de gradul 2 la fata, conform Mediafax. 16 pompieri intervin pentru izolarea si apoi lichidarea unui incendiu puternic care a cuprins o suprafata de aproximativ trei hectare de litiera si arbori uscati aflati pe pamant in localitatea Apa Asau, dintr-o zona .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )