Libnet.ro
UNICEF

13:30

Avionul prabusit in Mali: Echipajul Air Algerie ceruse permisiunea de a se intoarce din drum

România Liberă România Liberă,
Avionul prabusit in Mali: Echipajul Air Algerie ceruse permisiunea de a se intoarce din drum

Echipajul avionului Air Algerie, care s-a prabusit joi in Mali, a cerut permisiunea sa se intoarca din drum inainte de pierderea contactului cu turnul, pentru ca vremea era nefavorabila, a anuntat luni ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Existenta romanului in avionul prabusit in Mali nu e confirmata. MAE: Sunt informatii contradictorii

Un reprezentant al Ministerului algerian de Externe a informat, vineri, Ambasada Romaniei ca prezenta unui roman la bordul avionului Air Algerie prabusit joi in Mali nu a putut fi confimata, precizeaza MAE, care.

Primele imagini cu avionul prabusit in Mali

Primele imagini cu avionul prabusit in Mali au fost facute publice. Militarii care au ajuns la locul tragediei au filmat zona in care a cazut avionul. Autoritatile anunta ca nu a fost gasit niciun supravietu.

Avionul Air Algerie prabusit in Mali: Ministerul algerian de externe nu poate confirma prezenta unui cetatean roman la bordul aeronavei

Ministerul algerian al Afacerilor externe nu poate confirma prezenta unui cetatean roman la bordul zborului Air Algerie care s-a prabusit joi in nordul statului Mali, existand informatii contradictorii legate de numarul pasagerilor si cetatenia acestora.

VIDEO Prabusirea avionului Air Algerie in Mali: A fost gasita a doua cutie neagra

Expertii misiunii ONU in Mali MINUSMA) trimisi in zona unde s-a prabusit avionul Air Algerie au gasit a doua cutie neagra a aparatului, a anuntat purtatorul de cuvant al Minusma, potrivit AFP.

A doua cutie neagra a cursei Air Algerie a fost gasita

Experti din cadrul Misiunii ONU in Mali - MINUSMA - mobilizati in zona in care s-a prabusit avionul Air Algerie, in aceasta tara, au gasit a doua cutie neagra a aparatului, a anuntat Radhia Achouri, o purt.

Catastrofa Air Algerie. Zece membri ai aceleiasi familii au pierit in tragedie: Trebuia sa fie vacanta vietii lor

Eric si Estelle Reynaud, dar si copiii lor, Alexi si Zoe, alaturi de alti sase membri ai familiei au murit dupa ce avionul Air Algerie s-a prabusit in Mali.

Principalele ipoteze despre prabusirea avionului Air Algerie

Zborul avionul Air Algerie prabusit joi in Mali, cu 118 persoane la bord, dintre care 51 de francezi, a fost afectat, cel mai probabil, de conditiile meteorologice, insa oficialii francezi si expertii nu exclud niciun atentat sau o problema tehnica,.

VIDEO Primele imagini de la locul prabusirii avionului Air Algerie: resturile aeronavei, imprastiate pe o suprafata mare

Avionul Air Algerie s-a prabusit intr-o zona desertica din nordul Mali, iar resturile acestuia sunt imprastiate pe o suprafata mare, dovada a violentei impactului, potrivit unei inregistrari video realizate de soldati burkinabezi si difuzata de postul de televiziune France 2, relateaza AFP.

MAE: La bordul avionului Air Algerie prabusit in Mali nu s-a aflat niciun cetatean roman

MinisterulAfacerilor Externe a informat, luni, ca la bordul avionului Air Algerie prabusit in Mali nu s-a aflat niciun cetatean roman. Celulele de criza constituite de catre autoritatile din.

Francois Hollande: Cadavrele victimelor zborului Air Algerie parbusit in Mali vor fi aduse in Franta

Presedintele francez Francois Hollande a promis sambata ca toate cadavrele victimelor zborului Air Algerie care s-a prabusit in nordul Mali vor fi aduse in Franta si ca familiile victimelor franceze vor fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )