Libnet.ro
UNICEF

06:00

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct al Romaniei, Traian Gherasim, ...

România Liberă România Liberă,
Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct al Romaniei, Traian Gherasim, ...

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, vineri, retinerea lui Andrei Gherasim, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al DNA postat pe site-ul institutiei. Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct si fost judecator la ICCJ Traian Gherasim, urmeaza sa fi prezentat Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Andrei Gherasim a mai fost retinut de . continuă pe România Liberă

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct al Romaniei, Traian Gherasim, retinut din nou de procurorii DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus retinerea lui Andrei Gherasim, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al DNA postat pe site-ul institutiei. Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct si fost judecator la ICCJ Traian Gherasim, urmeaza sa fi prezentat Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Acesta a mai fost retinut de procurorii anticoruptie in luna aprilie pentru fapte similare, fiind apoi trimis in judecata.

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct al Romaniei, Traian Gherasim, ...

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, vineri, retinerea lui Andrei Gherasim, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al DNA postat pe site-ul institutiei. Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct si fost judecator la ICCJ Traian Gherasim, urmeaza sa fi prezentat Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Potrivit comunicatului DNA, din .

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general Traian Gherasim, retinut pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus retinerea avocatului Andrei Gherasim, pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta si luare de mita, informeaza Mediafax. in 4 septembrie 2012,.

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general Traian Gherasim, retinut pentru trafic de influenta intr-un nou dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus retinerea avocatului Andrei Gherasim, pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta si luare de mita, informeaza Mediafax. in 4 septembrie 2012,.

Avocatul Andrei Gherasim a fost retinut pentru luare de mita

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului adjunct al procurorului general Traian Gherasim, a fost retinut pentru luare de mita. El va fi adus la Curtea de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de.

Andrei Gherasim, retinut pentru luare de mita

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului adjunct al procurorului general Traian Gherasim, a fost retinut pentru luare de mita.

A fost dat VERDICTUL in cazul mortii lui Dan Muresan. Fiul fostului ministru a facut infarct.

Dan Muresan, fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a murit in urma unui infarct miocardic. Verdictul a fost dat ieri de autoritatile din Kenya, care au emis certificatul de deces, potrivit Realitatea. net. Prietenii si rudele apropiate cred ca Dan Muresan a murit din cauza ca muncea foarte mult. Ei spun ca obisnuia sa lucreze chiar si 20 de ore pe zi. Mai mult, un bun prieten de-al lui a declarat in presa, zilele trecute, ca nu stia ca acesta sa fi avut vreodata probleme .

Fostul director general adjunct al Oltchim a fost numit director general interimar.

Fostul director general adjunct al Oltchim Nicolae Radu Olaru, care a demisionat saptamana trecuta impreuna cu intreaga conducere a combinatului, a fost numit temporar in functia de director general al companiei, a declarat miercuri seful OSPI, Remus Vulpescu, potrivit Mediafax. Citeste si: Protest la Oltchim Ramnicu Valcea, angajatii cer din nou demisia liderului sindical Gigi Becali vrea sa salveze echipa Oltchim. Cere sprijinul lui Porumboiu, Borcea si Copos Vulpescu a facut .

Directorul general adjunct al FMI: Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata

Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata si Europa trebuie sa isi pastreze credinta in moneda unica, a declarat marti directorul general adjunct al Fondului Monetar International, Zhu Min, la intrunirea Forumului Economic Mondial FEM), desfasurat la Tianjin, in China, citat CNBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )