Libnet.ro
UNICEF

06:00

Avocatul Andrei Gherasim a fost retinut pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Avocatul Andrei Gherasim a fost retinut pentru luare de mita

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului adjunct al procurorului general Traian Gherasim, a fost retinut pentru luare de mita. El va fi adus la Curtea de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de. continuă pe Antena3

Andrei Gherasim, retinut pentru luare de mita

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului adjunct al procurorului general Traian Gherasim, a fost retinut pentru luare de mita.

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general Traian Gherasim, retinut pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus retinerea avocatului Andrei Gherasim, pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta si luare de mita, informeaza Mediafax. in 4 septembrie 2012,.

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general Traian Gherasim, retinut pentru trafic de influenta intr-un nou dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus retinerea avocatului Andrei Gherasim, pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta si luare de mita, informeaza Mediafax. in 4 septembrie 2012,.

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct al Romaniei, Traian Gherasim, retinut din nou de procurorii DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus retinerea lui Andrei Gherasim, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al DNA postat pe site-ul institutiei. Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct si fost judecator la ICCJ Traian Gherasim, urmeaza sa fi prezentat Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Acesta a mai fost retinut de procurorii anticoruptie in luna aprilie pentru fapte similare, fiind apoi trimis in judecata.

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct al Romaniei, Traian Gherasim, ...

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, vineri, retinerea lui Andrei Gherasim, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al DNA postat pe site-ul institutiei. Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct si fost judecator la ICCJ Traian Gherasim, urmeaza sa fi prezentat Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Andrei Gherasim a mai fost retinut de .

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct al Romaniei, Traian Gherasim, ...

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, vineri, retinerea lui Andrei Gherasim, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al DNA postat pe site-ul institutiei. Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general adjunct si fost judecator la ICCJ Traian Gherasim, urmeaza sa fi prezentat Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Potrivit comunicatului DNA, din .

Blaga: PDL a fost sanctionat pentru modul in care doamne sau domni au facut politica.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca la alegerile locale partidul a suferit o infrangere destul de tare si ca democrat-liberalii au fost sanctionati pentru modul in care doamne sau domni au facut politica, potrivit Mediafax. El a facut aceasta precizare la scoala femeilor democrat-liberale, care se desfasoara in perioada 14-16 septembrie la Costinesti. Blaga a apreciat ca realizarile partidului nu ar fi trebuit prezentate arogant, ca partidul a platit scump si ca .

Directorul general si cel economic de la Aeroportul Targu Mures au fost demisi pentru nereguli financiare

Directorul general al Aeroportului Transilvania din Targu Mures si cel economic au fost demisi pentru nereguli financiare si conduita fata de functionarea aeroportului, informeaza Mediafax. Directorul general.

Aceasta va fi, fara indoiala, cea mai rapida masina din lume. Motorul ei a fost proiectat pentru avioane

O echipa britanica este pe cale sa realizeze un automobil destinat sa atinga, in premiera mondiala, viteza de 1. 000 de mile pe ora, adica 1609 kilometri pe ora. Masina a fost botezata Bloodhound, dupa o ras.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2881 seconds )