Libnet.ro
UNICEF

08:00

Blaga: PDL a fost sanctionat pentru modul in care doamne sau domni au facut politica.

România Liberă România Liberă,
Blaga: PDL a fost sanctionat pentru modul in care doamne sau domni au facut politica.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca la alegerile locale partidul a suferit o infrangere destul de tare si ca democrat-liberalii au fost sanctionati pentru modul in care doamne sau domni au facut politica, potrivit Mediafax. El a facut aceasta precizare la scoala femeilor democrat-liberale, care se desfasoara in perioada 14-16 septembrie la Costinesti. Blaga a apreciat ca realizarile partidului nu ar fi trebuit prezentate arogant, ca partidul a platit scump si ca . continuă pe România Liberă

Blaga: Duminica PDL semneaza protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, la Scoala femeilor democrat-liberale de la Costinesti, ca PDL va semna duminica protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD, aratand ca, incepand cu aceasta data, toti vor fi in aceeasi barca, scrie Mediafax. Citeste si: Blaga: PDL a fost sanctionat pentru modul in care doamne sau domni au facut politica Duminica dimineata vom semna protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD, a spus Vasile Blaga, mentionand ca spera ca intr-un termen destul de .

Avocatul Andrei Gherasim a fost retinut pentru luare de mita

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului adjunct al procurorului general Traian Gherasim, a fost retinut pentru luare de mita. El va fi adus la Curtea de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de.

Directorul general si cel economic de la Aeroportul Targu Mures au fost demisi pentru nereguli financiare

Directorul general al Aeroportului Transilvania din Targu Mures si cel economic au fost demisi pentru nereguli financiare si conduita fata de functionarea aeroportului, informeaza Mediafax. Directorul general.

Noi reguli pentru cei care stau in gazda! Afla care sunt conditiile pentru care proprietarii risca chiar si inchisoarea

Vesti proaste pentru cei care stau in gazda. Ministerul administratiei si Internelor a publicat un proiect de lege care prevede conditii mult mai dure pentru persoanele care isi stabilesc domiciliul la alta.

Blaga: PDL nu are nevoie de salvatori. Nu avem probleme sa intram in Parlament.

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, de la Scoala Femeilor Democrat Liberale ca partidul pe care il conduce nu are nevoie de salvatori ci de o coagulare a fortelor de dreapta, potrivit Mediafax. Noi nu avem probleme sa intram in Parlament. PDL nu are nevoie de salvatori. Are barbati si femei in stare sa se bata pentru PDL. Suntem de acord ca este nevoie de aceasta coagulare [. ] Avem munitie pentru a lupta cu USL-ul. Va trebui sa ducem dezbaterea acolo unde ne convine.

Aceasta va fi, fara indoiala, cea mai rapida masina din lume. Motorul ei a fost proiectat pentru avioane

O echipa britanica este pe cale sa realizeze un automobil destinat sa atinga, in premiera mondiala, viteza de 1. 000 de mile pe ora, adica 1609 kilometri pe ora. Masina a fost botezata Bloodhound, dupa o ras.

Dosar penal pentru persoanele care conduc scutere fara permis, din ianuarie 2013

Proprietarii de mopede si tricicluri cu motor care vor conduce aceste vehicule din ianuarie 2013 fara sa detina permis de conducere se vor alege cu dosar penal, a declarat, miercuri, seful Directiei Rutiere, Lucian Dinita, precizand ca sunt inregistrate aproximativ 200. 000 de mopede in Romania, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )