Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avocatul lui Becali: Mergem la CEDO.

România Liberă România Liberă,
Avocatul lui Becali: Mergem la CEDO.

Bogdan Vlad, unul dintre avocatii omului de afaceri Gigi Becali, a declarat, marti, dupa condamnarea finantatorului FC Steaua la trei ani de inchisoare in dosarul Valiza, ca se va adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul clientului sau, potrivit Mediafax. Vom urma procedurile la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Avem o gramada de motive, avem motive de ordin juridic, de ordin tehnic, nu are niciun sens sa le explic la televizor, a afirmat avocatul, la Romania TV. Vlad nu . continuă pe România Liberă

Avocatul lui Becali: CEDO, ultima solutie. Steaua a fost deja sanctionata pe linie sportiva

Bogdan Vlad, avocatul care il reprezinta in instanta pe Gigi Becali, spune ca nu intelege de ce clientul sau a fost condamnat in Dosarul Valiza tinand cont de reglementarile Uniunii Europene in cazurile de coruptie. Avocatul mai spune ca singura solutie ramane trimiterea cazului la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Avocatul lui Becali: Exista un caz similar de achitare

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali, a declarat, marti, inaintea sentintei in Dosarul Valiza, ca in istoria Curtii Supreme exista un caz similar cu al clientului sau in care inculpatul a fost achitat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )