Libnet.ro
UNICEF

06:00

Avocatul Poporului: Sesizarea CCR in legatura cu OUG privind migratia alesilor excedeaza competenta institutiei

Adevărul Adevărul,
Avocatul Poporului: Sesizarea CCR in legatura cu OUG privind migratia alesilor excedeaza competenta institutiei

Avocatul Poporului AP) a transmis, sambata, ca sesizarea Curtii Constitutionale CC) in legatura cu Ordonanta de urgenta privind migratia alesilor locali excedeaza competenta institutiei. continuă pe Adevărul

Avocatul Poporului: Sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu OUG privind migratia alesilor excedeaza competenta institutiei

Avocatul Poporului AP) a transmis, sambata, ca sesizarea Curtii Constitutionale CC) in legatura cu Ordonanta de urgenta privind migratia alesilor locali excedeaza competenta institutiei.

Avocatul Poporului: Sesizarea CC in legatura cu OUG privind migratia alesilor excedeaza competenta institutiei

Avocatul Poporului AP) transmite intr-un comunicat ca sesizarea Curtii Constitutionale CC) in legatura cu Ordonanta de urgenta nr. 55/2014 privind migratia alesilor locali excedeaza competenta .

OUG privind migratia alesilor a intarit pozitia PSD in CGMB si a facut loc pentru 3 noi partide

Ordonanta ce a permis, pana vineri inclusiv, migratia alesilor locali, a intarit pozitia PSD in Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) si a introdus in consiliu trei noi formatiuni politice, PMP, UNPR si partidul lui Calin Popescu.

Avocatul Poporului motiveaza de ce nu a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta privind migratia primarilor: Excedeaza competenta institutiei, apreciem ca rezolvarea problemei sesizate revine Parlamentului

Avocatul Poporului informeaza sambata, intr-un comunicat, ca, in urma analizarii petitiilor in care i se cerea sesizarea Curtii Constitutionale in privinta Ordonantei de Urgenta a Guvernului care permite migratia alesilor locali de la un partid la altul, cu pastrarea mandatelor, institutia apreciaza ca solutionarea problemei semnalate este de competenta Parlamentului si a Guvernului, deoarece, in realitate, aceasta vizeaza raporturile constitutionale dintre Parlament, Presedintele Romaniei si Guvern. Fara indoiala, aspectele sesizate excedeaza competentei institutiei, afirma Avocatul Poporului. Reamintim ca termenul de 45 de zile in care si-a facut efectele OUG 55/2014 privind migratia alesilor locali a expirat vineri.

Avocatul Poporului motiveaza de ce nu a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta privind migratia primarilor: Apreciem ca rezolvarea problemei sesizate revine Parlamentului

Avocatul Poporului informeaza sambata, intr-un comunicat, ca, in urma analizarii petitiilor in care i se cerea sesizarea Curtii Constitutionale in privinta Ordonantei de Urgenta a Guvernului care permite migratia alesilor locali de la un partid la altul, cu pastrarea mandatelor, institutia apreciaza ca solutionarea problemei semnalate este de competenta Parlamentului si a Guvernului, deoarece, in realitate, aceasta vizeaza raporturile constitutionale dintre Parlament, Presedintele Romaniei si Guvern. Reamintim ca termenul de 45 de zile in care si-a facut efectele OUG 55/2014 privind migratia alesilor locali a expirat vineri.

Avocatul Poporului: Parlamentul sa rezolve problema traseistilor politici

Avocatul Poporului a transmis, sambata, intr-un comunicat, raspunsul institutiei la solicitarile de sesizare a Curtii Constitutionale cu privire la Ordonanta de urgenta nr. 55/ 2014, formulate de Petre Bostina, Monica Macovei, Bogdan Dumitru, Gheorghe Misaca, Dan Munteanu, Mircea Ioan Popa, APADOR- CH, Partidul National Liberal, Partidul Poporului - Dan Diaconescu, Petcu Cijlaru Valeria, Mircea Ioan Popa, Cristian Iulian Neagoe, Madalina Cochinescu, PNL-Filiala Sector 4, Tarca Viorel, Tamba Dumitru, Septimius Parvu si Mihai Marchidan.

Marele Zid Tiganesc: Avocatul Poporului cere Prefecturii Maramures demolarea Zidului de pe Horea

Prefectura Maramures a primit zilele acestea o hartie de la Institutia Avocatului Poporului referitoare la celebrul de pe acum zid Horea din Baia Mare. Informatia a fost confirmata in exclusivitate pentru Adevarul de catre prefectul Anton Rohian, care a recunoscut ca acea hartie venita de la Avocatul Poporului trebuia analizata mai intai si abia apoi luata o decizie.

Slobozia: Cazul unei fetite abandonate in spital de sapte ani, cercetat de Avocatul Poporului

Cazul unei fetite de sapte ani, abandonata intr-un spital din Slobozia de la nastere, este cercetat de Avocatul Poporului, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )