Libnet.ro
UNICEF

08:00

OUG privind migratia alesilor a intarit pozitia PSD in CGMB si a facut loc pentru 3 noi partide

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OUG privind migratia alesilor a intarit pozitia PSD in CGMB si a facut loc pentru 3 noi partide

Ordonanta ce a permis, pana vineri inclusiv, migratia alesilor locali, a intarit pozitia PSD in Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) si a introdus in consiliu trei noi formatiuni politice, PMP, UNPR si partidul lui Calin Popescu. continuă pe Wall-Street Ro

Avocatul Poporului: Sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu OUG privind migratia alesilor excedeaza competenta institutiei

Avocatul Poporului AP) a transmis, sambata, ca sesizarea Curtii Constitutionale CC) in legatura cu Ordonanta de urgenta privind migratia alesilor locali excedeaza competenta institutiei.

Avocatul Poporului: Sesizarea CCR in legatura cu OUG privind migratia alesilor excedeaza competenta institutiei

Avocatul Poporului AP) a transmis, sambata, ca sesizarea Curtii Constitutionale CC) in legatura cu Ordonanta de urgenta privind migratia alesilor locali excedeaza competenta institutiei.

Avocatul Poporului: Sesizarea CC in legatura cu OUG privind migratia alesilor excedeaza competenta institutiei

Avocatul Poporului AP) transmite intr-un comunicat ca sesizarea Curtii Constitutionale CC) in legatura cu Ordonanta de urgenta nr. 55/2014 privind migratia alesilor locali excedeaza competenta .

Avocatul Poporului motiveaza de ce nu a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta privind migratia primarilor: Apreciem ca rezolvarea problemei sesizate revine Parlamentului

Avocatul Poporului informeaza sambata, intr-un comunicat, ca, in urma analizarii petitiilor in care i se cerea sesizarea Curtii Constitutionale in privinta Ordonantei de Urgenta a Guvernului care permite migratia alesilor locali de la un partid la altul, cu pastrarea mandatelor, institutia apreciaza ca solutionarea problemei semnalate este de competenta Parlamentului si a Guvernului, deoarece, in realitate, aceasta vizeaza raporturile constitutionale dintre Parlament, Presedintele Romaniei si Guvern. Reamintim ca termenul de 45 de zile in care si-a facut efectele OUG 55/2014 privind migratia alesilor locali a expirat vineri.

Avocatul Poporului motiveaza de ce nu a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta privind migratia primarilor: Excedeaza competenta institutiei, apreciem ca rezolvarea problemei sesizate revine Parlamentului

Avocatul Poporului informeaza sambata, intr-un comunicat, ca, in urma analizarii petitiilor in care i se cerea sesizarea Curtii Constitutionale in privinta Ordonantei de Urgenta a Guvernului care permite migratia alesilor locali de la un partid la altul, cu pastrarea mandatelor, institutia apreciaza ca solutionarea problemei semnalate este de competenta Parlamentului si a Guvernului, deoarece, in realitate, aceasta vizeaza raporturile constitutionale dintre Parlament, Presedintele Romaniei si Guvern. Fara indoiala, aspectele sesizate excedeaza competentei institutiei, afirma Avocatul Poporului. Reamintim ca termenul de 45 de zile in care si-a facut efectele OUG 55/2014 privind migratia alesilor locali a expirat vineri.

13 e cu noroc la Calarasi. PSD a mai castigat doi primari

Prevederile OUG 55 privind migratia alesilor locali nu au ramas fara ecou nici un judetul Calarasi. PSD, care avea 11 primari in functie dupa alegerile din 2012, are in prezent 13 edili.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )