Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avocatul turnat la DNA de fratele lui Bercea Mondial, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Avocatul turnat la DNA de fratele lui Bercea Mondial, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Ion Bogdan Mitrache a fost trimis in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru trafic de influenta. Avocatul din cadrul Baroului Valcea este fratele unui judecator din cadrul Curtii de Apel din Craiova. continuă pe Adevărul

Fratele lui Bercea Mondial, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare pentru inselaciune

Curtea de Apel Craiova l-a condamnat definitiv, la 5 ani de inchisoare, pe Vasile Anghel, fratele lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, intr-un dosar de inselaciune. Ceilalti patru inculpati din acest d.

VIDEO Fratele lui Bercea Mondial, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru inselaciune. Sentinta data de Curtea de Apel Craiova este defintiva

Vasiel Anghel, zis Amar, Ionut Anghel, de 21 de ani, Mihai Goman, de 35 de ani, Viorica Mihai, de 31 de ani, toti din Draganesti-Olt, si Eugenia Stoican, de 24 de ani, din Caracal, au fost trimisi in judecata pentru inselaciune si fals.

Ginerele lui Bercea Mondial eliberat, Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Curtea de Apel Constanta a decis, vineri 18 iulie, ca fratele presedintelui statului, Mircea Basescu, si, respectiv, Marian Capatana, presupul intermediar al mitei de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sa ramana dupa gratii. De asemenea, aceiasi magistrati au mai hotarat sa il elibereze din arest Marius Constantin, ginerele interlopului mentionat, dar va ramane sub arest la domiciliu. Decizia nu e definitiva.

Parchetul General, DATE EXPLOZIVE despre Bercea Mondial

Pentru prima oara de la izbucnirea scandalului Basescu-Bercea, Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie CONFIRMA caracatita interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial. Institutia a.

DOCUMENT. Parchetul General, DATE EXPLOZIVE despre Bercea Mondial

Pentru prima oara de la izbucnirea scandalului Basescu-Bercea, Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie CONFIRMA caracatita interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial. Institutia a.

Ginerele lui Bercea Mondial va fi eliberat si plasat sub arest la domiciliu

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, va fi eliberat din penitenciar, au decis, vineri, magistratii Tribunalului Constanta, acesta urmand sa fie pus sub arest la domiciliu, daca sentinta va ramane.

VIDEO Fiica lui Bercea Mondial si-a vizita mama la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova: Am incredere in justitia din Romania

Izaura Bercea a mai declarat inca odata in fata Penitenciarului de Maxima Siguranta din Craiova ca familia ei nu a avut niciodata intentia sa il santajeze pe Mircea Basescu.

VIDEO Fiica lui Bercea Mondial si-a vizitat mama la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova: Am incredere in justitia din Romania

Izaura Bercea a declarat inca o data in fata Penitenciarului de Maxima Siguranta din Craiova ca familia ei nu a avut niciodata intentia sa il santajeze pe Mircea Basescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )