Libnet.ro
UNICEF

10:00

BAC 2013 Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Le-am cerut inspectorilor sa nu permita abateri de la procedura

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Le-am cerut inspectorilor sa nu permita abateri de la procedura

Numarul absolventilor de liceu inscrisi la Bacalaureatul 2013 este cu 4,7% - 4,8% mai mic decat numarul elevilor care au absolvit liceul in acest an, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie. In ultimii doi ani avem un numar mai mare de inscrisi din promotiile anterioare, ceea ce este normal, in conditiile in care numarul de respinsi din promotiile anterioare a fost mai mare, a explicat ministrul. Acesta a precizat ca le-a cerut inspectorilor sa fie atenti, sa faca toate verificarile necesare, inclusiv pe teren, sa nu permita abateri de la procedura. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei: modificarile la examenul de Bac, in dezbatere publica dupa sesiunea din aceasta vara

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat luni ca dezbaterea publica privind bacalaureatul din 2014, la care nu pot fi aduse schimbari semnificative, dar mai ales discutiile referitoare la examenul din 2016, cand Legea educatiei obliga la modificari, va incepe dupa incheierea acestei sesiuni de vara, care inceput luni cu proba orala la Limba Romana.

Remus Pricopie: Imediat ce se termina Bacalaureatul, vom pregati metodologia pentru examenul ...

Ministerul Educatiei va pregati metodologia pentru Bacalaureatul din 2014, imediat ce se va termina examenul din acest an, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ministrul Remus Pricopie, citat de Agerpres. Cred ca, deocamdata, trebuie sa asteptam sa decurga in bune conditii acest Bacalaureat si, imediat cum se termina acesta, Ministerul Educatiei va pregati metodologia pentru Bacalaureatul din 2014, unde eu nu prevad modificari substantiale, poate lucruri de procedura, dar nu de fond.

BAC 2013: 139 de tentative de fraudare a examenului la limba de studiu

Din cei circa 28 000 de candidati care au sustinut astazi bacalaureatul, 139 de persoane din 49 de centre au avut tentative de fraudare a testului. Numarul este nesemnificativ, sustine viceministrul Educatiei Igor Grosu.

BAC 2013. Primii 2.585 liceeni au dat oralul la Romana, se pregatesc alti 3.479

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta apreciaza ca subiectele au avut un grad de complexitate care au permis tratarea lor integrala in maximum 10-15 minute.

Start la BAC 2013. Prima proba a examenului de bacalaureat - Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana

In perioada 10-12 iunie se desfasoara prima proba din cadrul examenului de bacalaureat: Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Proba va fi sustinuta in judetul Constanta de 6. 132 elevi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )