Libnet.ro
UNICEF

08:00

Start la BAC 2013. Prima proba a examenului de bacalaureat - Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana

Adevărul Adevărul,
Start la BAC 2013. Prima proba a examenului de bacalaureat - Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana

In perioada 10-12 iunie se desfasoara prima proba din cadrul examenului de bacalaureat: Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Proba va fi sustinuta in judetul Constanta de 6. 132 elevi. continuă pe Adevărul

VIDEO BACALAUREAT 2013: Prima proba a examenului incepe luni. Numarul elevilor inscrisi, in scadere fata de anii precedenti

Prima sesiune a examenului national de bacalaureat 2013 incepe luni, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana proba A), informeaza Ministerul Educatiei. Proba se va desfasura in intervalul 10 - 12 iunie si va fi urmata de evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna proba B) - croata, maghiara, germana, sarba, slovaca, turca si ucraineana -, programata intre 12 si 14 iunie 2013.

BACALAUREAT 2013. Astazi incepe prima proba a examenului. Cati absolventi de liceu s-au inscris pana acum

Prima sesiune a examenului national de bacalaureat 2013 incepe luni, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana proba A), informeaza Ministerul Educatiei.

BACALAUREAT 2013. Prima sesiune incepe luni. Vezi calendarul examenului.

Prima sesiune a bacalaureatului va incepe in data de 10 iunie cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, potrivit calendarului de desfasurare a examenului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Potrivit calendarului examenului de bacalaureat din 2013, prima sesiune are loc in perioada iunie - iulie, candidatii putand sa se inscrie in perioada 27-31 mai. Cursurile la clasele a XII-a si a XIII-a se vor incheia in 31 mai 2013. Citeste si BACALAUREAT 2013: .

BACALAUREAT 2013 Toate clasele in care se desfasoara examenul sunt monitorizate cu camere de supraveghere

Prima proba a examenului de Bacalaureat a inceput astazi, de la ora 09. 00, in toate liceele din judetul Arad. Este vorba despre evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

Peste 5.000 de absloventi din Neamt intra in focul examenului de bacalaureat

Astazi incepe prima proba a examenului, cea de evaluare a cunostintelor de limba si literatura romana. Circa 800 de absolventi incearca inca o data sa promoveze BAC-ul, dupa tentativele esuate din sesiunile precedente.

10 % dintre liceenii valceni nu s-au mai inscris la BAC

3 759 de elevi din judetul Valcea, din promotia 2013, sustin luni prima proba a examenului de Bacalaureat. in acest an, la BAC s-au inscris cu 10 % mai putini copii decat in 2012. Cateva sute de tineri au preferat sa aprofundeze materia pentru sesiunea din toamna.

BAC 2013 Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Le-am cerut inspectorilor sa nu permita abateri de la procedura

Numarul absolventilor de liceu inscrisi la Bacalaureatul 2013 este cu 4,7% - 4,8% mai mic decat numarul elevilor care au absolvit liceul in acest an, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie. In ultimii doi ani avem un numar mai mare de inscrisi din promotiile anterioare, ceea ce este normal, in conditiile in care numarul de respinsi din promotiile anterioare a fost mai mare, a explicat ministrul. Acesta a precizat ca le-a cerut inspectorilor sa fie atenti, sa faca toate verificarile necesare, inclusiv pe teren, sa nu permita abateri de la procedura.

Start la BAC: peste 5.000 de absolventi de la Olt, asteptati sa sustina probele examenului

Absolventii clasei a XII-a din judetul Olt intra, de astazi, in focul primei sesiuni a examenului de bacalaureat din acest an, respectiv proba orala de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare in limba romana. Potrivit evidentelor Inspectoratului Scolar Judetean Olt, la BAC-ul 2013 sunt asteptati 5. 021 elevi, mai multi fata de anul trecut.

Emotii. Peste 2.100 de elevi intra in febra examenului de bacalaureat

Examenul de Bacalaureat 2013 incepe luni, 10 iunie, cu proba orala la Limba si Literatura Romana. in judetul Calarasi, peste 2. 100 de elevi vor sustine examenul maturitatii.

BAC 2013: 139 de tentative de fraudare a examenului la limba de studiu

Din cei circa 28 000 de candidati care au sustinut astazi bacalaureatul, 139 de persoane din 49 de centre au avut tentative de fraudare a testului. Numarul este nesemnificativ, sustine viceministrul Educatiei Igor Grosu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )