Libnet.ro
UNICEF

13:00

BAC 2013 Ultimul examen al sesiunii de toamna: cei mai multi candidati vor sustine vineri examenul la Biologie

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Ultimul examen al sesiunii de toamna: cei mai multi candidati vor sustine vineri examenul la Biologie

Sesiunea de toamna a bacalaureatului 2013 se incheie vineri cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii. Peste 50. 000 de absolventi s-au inscris la aceasta proba, iar cei mai multi sustin examenul la Biologie, la Geografie si la Fizica. Elevii de la liceele Tehnologice - cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de pana acum - vor avea la bacalaureat 2013 subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Fizica si Chimie. Accesul elevilor in centrele de examen se face in intervalul 7:30 - 8:30, iar pentru rezolvarea subiectelor candidatii folosesc numai cerneala sau pasta de culoare albastra. Primele rezultate se vor afisa pe 2 septembrie, zi in care se depun si contestatiile. continuă pe Hotnews

BAC 2013 Ultimul examen al sesiunii de toamna: cei mai multi candidati sustin examenul la Biologie

Sesiunea de toamna a bacalaureatului 2013 se incheie vineri cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii. Peste 50. 000 de absolventi s-au inscris la aceasta proba, iar cei mai multi sustin examenul la Biologie, la Geografie si la Fizica. Elevii de la liceele Tehnologice - cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de pana acum - vor avea la bacalaureat 2013 subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Fizica si Chimie. Accesul elevilor in centrele de examen se face in intervalul 7:30 - 8:30, iar pentru rezolvarea subiectelor candidatii folosesc numai cerneala sau pasta de culoare albastra. Primele rezultate se vor afisa pe 2 septembrie, zi in care se depun si contestatiile.

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii sustin miercuri examenele scrise la Matematica si Istorie

Absolventii de liceu sustin miercuri examenele scrise de Matematica si Istorie din cadrul Bacalaureatului 2013 - sesiunea de toamna. Peste 55. 000 de absolventi s-au inscris la proba obligatorie a profilului, dintre care cei mai multi vor sustine examenul la Matematica. Premiera pe care a adus-o BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, vor avea subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Vez in articol care sunt regulile de examen, de la intrarea in sala de clasa.

BAC 2013 Examenele de Matematica si Istorie au inceput. Subiecte speciale la Matematica pentru elevii de la tehnologic - Sesiunea de toamna

Absolventii de liceu care s-au inscris in sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 sustin astazi examenele scrise de Matematica si Istorie. Peste 55. 000 de absolventi s-au inscris la proba obligatorie a profilului, dintre care cei mai multi vor sustine examenul la Matematica. Premiera pe care a adus-o BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, au subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica.

BAC 2013 Absolventii de liceu au sustinut examenele de Matematica si Istorie. Subiecte speciale la Matematica pentru elevii de la tehnologic - Sesiunea de toamna

Absolventii de liceu care s-au inscris in sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 au sustinut astazi examenele scrise de Matematica si Istorie. Peste 55. 000 de absolventi s-au inscris la proba obligatorie a profilului, dintre care cei mai multi vor sustine examenul la Matematica. Premiera pe care a adus-o BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, au subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica.

BAC 2013. 15 candidati din Bucuresti au avut SUBIECTE de REZERVA.

15 candidati dau proba de miercuri a examenului de Bacalaureat cu subiect de rezerva, pentru ca au intarziat la testul sustinut de la ora 9. 00 sau pentru ca au probleme medicale, a declarat presedintele Comisiei municipale de Bacalaureat, relateaza Mediafax. Comisia municipala a solicitat Comisiei Nationale de Bacalaureat folosirea subiectului de rezerva pentru cei 15 candidati, a precizat Florin Lixandru. Citeste si BAC 2013. Absolventii sustin, miercuri, proba .

SCANDAL FRAUDA BAC 2013. 6 profesori sunt anchetati, iar 34 de elevi au fost eliminati din ...

Sase profesori supraveghetori din Constanta sunt anchetati de o comisie de disciplina, in cazul celor eliminarii celor 34 de elevi din examen pentru copiat, precizeaza Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si FRAUDA BAC 2013. Elevi din Navodari, Mangalia si Constanta au fost ELIMINATI din BACALAUREAT pentru copiat Totodata, Ministerul precizeaza ca a luat act de decizia Inspectoratului Scolar Constanta de a-i da afara pe elevii care au incercat sa .

BAC 2013. Absolventii sustin, miercuri, proba scrisa la MATEMATICA sau ISTORIE.

Absolventii de liceu sustin, miercuri, proba scrisa a profilului, in cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat, relateaza Agerpres. 546 de candidati s-au inscris la aceasta proba. Dintre ei, 51. 940 de elevi s-au inscris pentru proba la matematica si 4. 606 pentru istorie. Vineri este programata proba la alegere a profilului si specializarii. Citeste si BAC 2013. FRAUDA la Constanta Peste 87. 000 de candidati s-au inscris pentru sesiunea august - .

FOTO Cei mai urati pantofi in tendinte

Cateodata, moda face foarte usor greu inteleasa, dar mai ales placuta. Iar toamna aceasta, cu propunerile sale in materie de pantofi, este cel mai bun exemplu. De la platforme grosolane la pantofi tip bloc, tendintele au lansat cei mai urati pantofi, potrivit Daily Mail.

Mr. Alama Ligia, cei mai noi artisti din MediaPro Music!

Mr. AlamasiLigia, doi tineri cantareti talentati, fac parte de astazi din portofoliul de artisti al casei de discuriMediaPro Music! Ne bucuram ca acum facem parte din familiaMediaPro Musicsi ca suntem alaturi de atatea nume mari ale muzicii romanesti, au afirmat cei doi. Odata cu aceasta noua colaborare,Mr. Alama Ligialanseaza un nou single, Viteza luminii, .

Studiu: Cei mai multi bebelusi apar pe Facebook la doar o ora de la nastere

Cei mai multi bebelusi apar pe Facebook la doar o ora de la nastere, releva un nou studiu citat de The Independent. Parintii micutilor sunt nerabdatori sa isi prezinte copilasii pe retelele de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )