Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO Cei mai urati pantofi in tendinte

Adevărul Adevărul,
FOTO Cei mai urati pantofi in tendinte

Cateodata, moda face foarte usor greu inteleasa, dar mai ales placuta. Iar toamna aceasta, cu propunerile sale in materie de pantofi, este cel mai bun exemplu. De la platforme grosolane la pantofi tip bloc, tendintele au lansat cei mai urati pantofi, potrivit Daily Mail. continuă pe Adevărul

Studiu: Cei mai multi bebelusi apar pe Facebook la doar o ora de la nastere

Cei mai multi bebelusi apar pe Facebook la doar o ora de la nastere, releva un nou studiu citat de The Independent. Parintii micutilor sunt nerabdatori sa isi prezinte copilasii pe retelele de.

Studiu: Cei mai multi bebelusi isi fac debutul pe Facebook la doar o ora de la nastere

Cei mai multi bebelusi isi fac debutul pe Facebook la doar o ora de la nasterea lor, parintii dorind sa ii prezinte cat mai repede pe nou-nascuti pe retelele de socializare, potrivit unui studiu, citat de independent. co. uk si dat publicitatii de.

Mr. Alama Ligia, cei mai noi artisti din MediaPro Music!

Mr. AlamasiLigia, doi tineri cantareti talentati, fac parte de astazi din portofoliul de artisti al casei de discuriMediaPro Music! Ne bucuram ca acum facem parte din familiaMediaPro Musicsi ca suntem alaturi de atatea nume mari ale muzicii romanesti, au afirmat cei doi. Odata cu aceasta noua colaborare,Mr. Alama Ligialanseaza un nou single, Viteza luminii, .

Cum sa vezi lucrurile pe care cei mai multi le omit: viseaza cu ochii deschisi si fii atent la coincidente

Marile descoperiri ale lumii au fost facute din intamplare: marul care i-a cazut in cap lui Newton, legatura dintre specii facuta de Darwin si chiar povestea inventarii curentului electric. Aceste epifanii, aceste fulgere de lumina par sa vina in cele mai neasteptate momente. Oare avem vreun control asupra lor, oare exista un mod de a ne antrena mintea sa vedem ceea ce altii nu au reusit inaintea noastra?.

Liceele cu cei mai multi chiulangii vor avea directorii schimbati

ISJ a gasit o metoda pentru a trage atentia asupra numarului tot mai mare de chiulangii: schimba directorii liceelor unde se lipseste cel mai mult. Pe lista sunt: Colegiul Tehnic Grigore Moisil, Liceul cu Program Sportiv sau INFOEL.

Serpii din Australia, unii dintre cei mai veninosi din lume, traiesc zeci de ani ascunsi in casele oamenilor

Australienii se confrunta cu amenintarea celor mai veninosi serpi din lume, intr-o tara care are mediul ideal pentru unele dintre cele mai periculoase reptile. Acestea sunt cosmarul oricarui australian, traind in casele oamenilor mai multi ani, fara sa fie descoperiti sau deranjati.

LOVITURA pentru unul din cei mai bogati americani. Cer despagubire de 40 de MILIOANE de dolari

Miliardarul american Donald Trump este acuzat de fraudarea mai multor studenti care au urmat cursurile unui institut pe care acesta il patroneaza, procurorii solicitand plata unor despagubiri de 40 milioane de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )