Libnet.ro
UNICEF

17:00

Studiu: Cei mai multi bebelusi isi fac debutul pe Facebook la doar o ora de la nastere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studiu: Cei mai multi bebelusi isi fac debutul pe Facebook la doar o ora de la nastere

Cei mai multi bebelusi isi fac debutul pe Facebook la doar o ora de la nasterea lor, parintii dorind sa ii prezinte cat mai repede pe nou-nascuti pe retelele de socializare, potrivit unui studiu, citat de independent. co. uk si dat publicitatii de. continuă pe Wall-Street Ro

Studiu: Cei mai multi bebelusi apar pe Facebook la doar o ora de la nastere

Cei mai multi bebelusi apar pe Facebook la doar o ora de la nastere, releva un nou studiu citat de The Independent. Parintii micutilor sunt nerabdatori sa isi prezinte copilasii pe retelele de.

Ciclismul, sportul pe care oamenii dau cei mai multi bani: Piata de biciclete valoreaza 38,5 miliarde euro

Potrivit unui studiu recent realizat de NPD Group, companie de cercetare din Paris, piata de biciclete valora, in 2012, la nivel global, 38,5 miliarde euro. Studiul a folosit ca indicator principal taxa pe valoare.

Cum sa vezi lucrurile pe care cei mai multi le omit: viseaza cu ochii deschisi si fii atent la coincidente

Marile descoperiri ale lumii au fost facute din intamplare: marul care i-a cazut in cap lui Newton, legatura dintre specii facuta de Darwin si chiar povestea inventarii curentului electric. Aceste epifanii, aceste fulgere de lumina par sa vina in cele mai neasteptate momente. Oare avem vreun control asupra lor, oare exista un mod de a ne antrena mintea sa vedem ceea ce altii nu au reusit inaintea noastra?.

Liceele cu cei mai multi chiulangii vor avea directorii schimbati

ISJ a gasit o metoda pentru a trage atentia asupra numarului tot mai mare de chiulangii: schimba directorii liceelor unde se lipseste cel mai mult. Pe lista sunt: Colegiul Tehnic Grigore Moisil, Liceul cu Program Sportiv sau INFOEL.

Mr. Alama Ligia, cei mai noi artisti din MediaPro Music!

Mr. AlamasiLigia, doi tineri cantareti talentati, fac parte de astazi din portofoliul de artisti al casei de discuriMediaPro Music! Ne bucuram ca acum facem parte din familiaMediaPro Musicsi ca suntem alaturi de atatea nume mari ale muzicii romanesti, au afirmat cei doi. Odata cu aceasta noua colaborare,Mr. Alama Ligialanseaza un nou single, Viteza luminii, .

Mai multi membri ai clanului CORDUNENILOR au fost trimisi in judecata la Iasi.

Opt persoane au fost trimise in judecata de procurorii DNA, pentru trafic de influenta, spalare de bani si ultraj. Printre cei trimis in fata magistrasilor se afla membrii clanului Corduneanu de la Iasi, se arata intr-un comunicat al DNA, remis Romania Libera. Gheorghe Clapon, unul dintre cei mai de temut interlopi ai Iasului, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, spalare de bani si ultraj. Tiberiu Francisc Cristodorescu este acuzat de trafic de influenta, iar Gheorghe Rusu .

Serpii din Australia, unii dintre cei mai veninosi din lume, traiesc zeci de ani ascunsi in casele oamenilor

Australienii se confrunta cu amenintarea celor mai veninosi serpi din lume, intr-o tara care are mediul ideal pentru unele dintre cele mai periculoase reptile. Acestea sunt cosmarul oricarui australian, traind in casele oamenilor mai multi ani, fara sa fie descoperiti sau deranjati.

Vrei mai multi bani? Afla de cate ori trebuie sa faci sex pe saptamana

Oamenii de stiinta au mai rezolvat un mister. Care este solutia pentru a avea mai multi bani? Raspunsul e pe cat de simplu, pe atat de placut. Fa mai mult sex! Si nu are nicio legatura cu practicarea celei mai.

FOTO Cei mai urati pantofi in tendinte

Cateodata, moda face foarte usor greu inteleasa, dar mai ales placuta. Iar toamna aceasta, cu propunerile sale in materie de pantofi, este cel mai bun exemplu. De la platforme grosolane la pantofi tip bloc, tendintele au lansat cei mai urati pantofi, potrivit Daily Mail.

Paradox pe litoral: turisti mai multi, incasari mai mici.

Pare un paradox, dar discrepanta dintre numarul de turisti si incasarile slabute ale comerciantilor de pe litoral este usor de explicat: oamenii au avut bani sa ajunga la mare, dar sunt mult mai chibzuiti in ceea ce priveste cheltuielile. Exista insa si o latura optimista, bazata pe numarul mare de turisti din luna august. A fost o vara plina de evenimente, care a inceput bine, cu turisti in fiecare weekend. Cel putin jumatate din vara, la inceput, incasarile au fost mai mici, dar in august am .

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2299 seconds )