Libnet.ro
UNICEF

07:00

BAC 2014 BUZAU Trei elevi au fost eliminati din examen, pentru tentativa de frauda

Adevărul Adevărul,
BAC 2014 BUZAU Trei elevi au fost eliminati din examen, pentru tentativa de frauda

Trei elevi, doi din municipiul Buzau si unul din Ramnicu Sarat, au fost eliminati din examen, pentru tentativa de frauda. Doi dintre liceeni aveau la ei telefoanele mobile, interzise de regulament pe durata examenului, iar un al treilea avea asupra sa copiute minuscule. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2014 DOLJ. Zece elevi au fost eliminati din examen dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze

Zece elevi din Dolj au fost eliminati, astazi, de la proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de Bacalaureat dupa ce au incercat sa fraudeze fie cu telefonul mobil, fie folosindu-se de diverse materiale pe care le aveau asupra lor.

BAC 2014 HUNEDOARA Incidente la proba scrisa la Limba Romana: patru candidati au fost eliminati din examene

Examenul la proba scrisa de Limba Romana a Bacalaureatului a avut loc in aceasta dimineata. in judetul Hunedoara s-au inscris peste 3. 400 de absolventi din judetul Hunedoara. Patru dintre candidati au fost eliminati din examen.

BAC 2014 BUZAU Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Prima proba scrisa la Bacalaureat, examenul de limba romana, incepe luni. Adevarul. ro iti va prezenta subiectele la limba romana si rezolvarea acestora. Peste 3. 500 de absolventi de liceu din Buzau s-au inscris la examenul de Bacalaureat 2014.

VIDEO BAC 2014 OLT Doi elevi eliminati de la proba scrisa la limba romana pe motiv de frauda

Doi liceeni, ambii din municipiul Slatina, au fost eliminati, luni 30 iunie, de la proba scrisa la limba romana la Bacalaureat 2014 pe motiv de frauda. Elevi la doua licee de elita din oras, cei in cauza nu se mai pot prezenta acum la celelalte probe ale examenului de Bacalaureat 2014 din acest an.

BAC 2014 CONSTANTA. Elevi prinsi cu celulare si copiute in sala de examen. Unde au fost cei mai severi supraveghetori de la proba de Romana

La prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2014, cativa supraveghetori au fost intransigenti cu elevii prinsi cu tehnici de copiere. Candidatii aveau telefoane mobile, notite si insemnari care le-ar fi putut asigura trecerea.

BAC 2014 Ce-i asteapta pe elevi la Bacalaureat 2014. Luni incep probele scrise. Cum vor fi subiectele

Probele scrise de la Bacalaureat 2014 incep luni, cu romana, urmata de matematica, istorie si apoi proba la alegere. Dascalii se asteapta ca subiectele de la Bac 2014 sa fie de nivel mediu, adaptate profilului studiat.

BAC 2014 Elevii intra de luni in examenele scrise de la Bacalaureat. Sfaturi pentru elevi: Fara emotii!

Astazi, la Adevarul Live, s-a discutat despre campania Adevarul te mediteaza si te premiaza, in ultima zi de lectii pentru Bac 2014, dar si despre prima proba scrisa la Bacalaureat, examenul la limba romana de luni.

BAC 2014 Subiectele la examenul de Limba si literatura romana

Subiectele de la examenul de Limba si literatura romana din cadrul Bacalaureatului 2014 au fost structurate pe trei mari cerinte, fiecare notat cu 30 de puncte. Din oficiu li s-au acordat candidatilor 10 puncte. Elevii de la profilul Real au avut la primul subiect un text la prima vedere din Cezar Petrescu, la subiectul al II-lea cerinta a fost ca elevii sa scrie un text argumentativ despre rolul campaniilor care promoveaza un stil de viata sanatos, iar subiectul al III-lea a fost realizarea unui eseu despre viziunea despre lume dintr-o poezie de Mihai Eminescu. La examenul de astazi a fost extrasa varianta nr. Stire in curs de actualizare.

BAC 2014 Proba scrisa la limba romana. Liceenii, intre subiecte-capcana si spaga profilor de la Bacalaureat

Nici Bacalaureatul de anul acesta nu a fost lipsitde surprize, urmand profilul inaugurat anul trecut, cand frauda de la Liceul Bolintineanu din Capitala a fost cap de afis. Un inspector scolar adjunct de la Arad a fost retinut de procurori si demis pentru o noua posibila frauda la Bac 2014, iar elevii au avut parte de subiecte-supriza la prima proba scrisa, la romana, de luni. Marti urmeaza proba scrisa la limba materna.

BAC 2014 Remus Pricopie, Ministrul Educatiei: Inspectorul scolar general adjunct din Arad, suspectat ca a luat mita la bacalaureat, a fost eliberat din functie

Inspectorul scolar general adjunct din Arad, Mihai Spanu, retinut dupa ce ar fi luat mita la bacalaureat, a fost eliberat din functie, a declarat pentru Mediafax ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Ministrul a anuntat ca inspectorul scolar general adjunct din Arad, Mihai Spanu, a fost eliberat din functie, o decizie in acest sens fiind in competenta Ministerului Educatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )