Libnet.ro
UNICEF

07:00

BACALAUREAT 2014 DOLJ. Zece elevi au fost eliminati din examen dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2014 DOLJ. Zece elevi au fost eliminati din examen dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze

Zece elevi din Dolj au fost eliminati, astazi, de la proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de Bacalaureat dupa ce au incercat sa fraudeze fie cu telefonul mobil, fie folosindu-se de diverse materiale pe care le aveau asupra lor. continuă pe Adevărul

BAC 2014 BUZAU Trei elevi au fost eliminati din examen, pentru tentativa de frauda

Trei elevi, doi din municipiul Buzau si unul din Ramnicu Sarat, au fost eliminati din examen, pentru tentativa de frauda. Doi dintre liceeni aveau la ei telefoanele mobile, interzise de regulament pe durata examenului, iar un al treilea avea asupra sa copiute minuscule.

BAC 2014 HUNEDOARA Incidente la proba scrisa la Limba Romana: patru candidati au fost eliminati din examene

Examenul la proba scrisa de Limba Romana a Bacalaureatului a avut loc in aceasta dimineata. in judetul Hunedoara s-au inscris peste 3. 400 de absolventi din judetul Hunedoara. Patru dintre candidati au fost eliminati din examen.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 DOLJ Notele finale dupa contestatii la examenul de Capacitate 2014

Notele finale ale Evaluarii Nationale din acest an se afiseaza la avizierele scolilor incepand cu marti dimineata. Notele finale de la examenul de Capacitate 2014, obtinute de elevi in urma contestatiilor, pot fi urmarite pe www. adevarul. ro si pe edu. ro.

Adjunctul sefului ISJ Arad, suspectat ca a luat mita la bacalaureat, a fost eliberat din functie

Inspectorul scolar general adjunct din Arad Mihai Spanu, retinut dupa ce ar fi luat mita la bacalaureat, a fost eliberat din functie. Inspectorul scolar general adjunct din Arad, Mihai Spanu, a fost eliberat di.

BAC 2014 DOLJ Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Luni, 30 iunie, incepe examenul de limba romana, prima proba scrisa la Bacalaureat. in judetul Dolj s-au inscris anul acesta peste 5. 000 de elevi. Adevarul. ro va prezinta maine dimineata subiectele la limba romana, la putin timp dupa inceperea examenului.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 Primele note la nivel national: 70,8% din elevi au avut medii peste 5 la Capacitate, 8 au fost eliminati

Primele rezultate la Evaluarea Nationala 2014, inainte de contestatii, au fost anuntate de Ministerul Educatiei. Dintre cei aproape 160. 000 de elevi care au dat examenul de Capacitate 2014, 113. 250 70,8%) au obtinut medii peste 5, iar alti 46. 703 29,2%), medii sub 5. Pe materii, la romana 73,1% au luat note peste 5, iar la matematica 72,9%.

BAC 2014 Ce-i asteapta pe elevi la Bacalaureat 2014. Luni incep probele scrise. Cum vor fi subiectele

Probele scrise de la Bacalaureat 2014 incep luni, cu romana, urmata de matematica, istorie si apoi proba la alegere. Dascalii se asteapta ca subiectele de la Bac 2014 sa fie de nivel mediu, adaptate profilului studiat.

BACALAUREAT 2014. Aproape 144.000 de elevi vor sustine astazi proba scrisa la Limba si Literatura Romana

Pentru absolventii clasei a 12-a, astazi incepe incep azi greul Bacalaureatului. Aproape 144. 000 de elevi azi vor sustine proba scrisa la limba romana. Examenul va avea subiecte diferite, atat pentru profilul.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 HUNEDOARA. Unul din zece elevi a contestat notele obtinute la examene

Rezultatele la Evaluarea Nationala au fost afisate, insa circa 10 la suta dintre elevii hunedoreni care au sustinut examenele isi vor afla notele abia marti, 1 iulie, dupa rezolvarea contestatiilor.

BACALAUREAT 2014. Scandal URIAS inaintea inceperii probelor scrise. Inspectorul scolar Mihai Spanu a fost RETINUT. S-au gasit 10.000 de euro si liste cu nume de elevi in casa lui

UPDATE:Inspectorul scolar general adjunct din Arad Mihai Spanu a fost retinut in urma audierilor de duminica noapte, fiind suspectat de trafic de influenta, iar celalalt inspector scolar si profesoara care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )