Libnet.ro
UNICEF

09:00

BACALAUREAT 2014. Aproape 144.000 de elevi vor sustine astazi proba scrisa la Limba si Literatura Romana

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2014. Aproape 144.000 de elevi vor sustine astazi proba scrisa la Limba si Literatura Romana

Pentru absolventii clasei a 12-a, astazi incepe incep azi greul Bacalaureatului. Aproape 144. 000 de elevi azi vor sustine proba scrisa la limba romana. Examenul va avea subiecte diferite, atat pentru profilul. continuă pe Antena3

BACALAUREAT 2014 DOLJ. Zece elevi au fost eliminati din examen dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze

Zece elevi din Dolj au fost eliminati, astazi, de la proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de Bacalaureat dupa ce au incercat sa fraudeze fie cu telefonul mobil, fie folosindu-se de diverse materiale pe care le aveau asupra lor.

BAC 2014 SIBIU Subiectele de la proba scrisa la limba germana de la Bacalaureat 2014

Elevii sustin marti, 1 iulie, cea de-a doua proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2014, cea la limba materna, si foarte multi elevi din Sibiu vor sustine aceasta proba in limba germana.

BAC 2014 IALOMITA Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Emotii mari pentru absolventii de liceu din judetul Ialomita. Luni, 30 iunie, acestia vor sustine proba scrisa la Limba Romana a examenului de Bacalaureat. Subiectele de la Limba Romana vor fi prezentate pe adevarul. ro la scurt timp de la inceperea examenului.

BAC 2014 CALARASI Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Absolventii de liceu din judetul Calarasi vor sustine luni, 30 iunie, proba scrisa la limba romana a examenului de Bacalaureat. Subiectele de la limba romana de la bac vor fi prezentate de adevarul. ro, la scurt timp dupa inceperea examenului.

BAC 2014 TULCEA Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Absolventii de liceu din judetul Tulcea vor sustine luni, 30 iunie, proba scrisa la limba romana a examenului de Bacalaureat. Subiectele de la limba romana vor fi prezentate de adevarul. ro la scurt timp dupa inceperea examenului.

BAC 2014 CONSTANTA Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Absolventii de liceu din judetul Constanta vor sustine luni, 30 iunie, proba scrisa la limba romana a examenului de Bacalaureat. Subiectele de la limba romana vor fi prezentate de adevarul. ro la scurt timp dupa inceperea examenului.

BAC 2014 BOTOSANI Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Absolventii de liceu din judetul Botosani vor sustine luni, 30 iunie, proba scrisa la limba romana a examenului de Bacalaureat. Subiectele de la limba romana vor fi prezentate de adevarul. ro la scurt timp dupa inceperea examenului.

BAC 2014 BACAU Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Absolventii de liceu din judetul Bacau vor sustine luni, 30 iunie, proba scrisa la Limba Romana a examenului de Bacalaureat. Subiectele de la Limba Romana vor fi prezentate deadevarul. rola scurt timp dupa inceperea examenului.

BAC 2014 IASI Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Absolventii de liceu din judetul Iasi vor sustine luni, 30 iunie, proba scrisa la limba romana a examenului de Bacalaureat. Subiectele de la limba romana vor fi prezentate de adevarul. ro la scurt timp dupa inceperea examenului.

BAC 2014 VASLUI Subiectele de la proba scrisa la limba romana de la Bacalaureat 2014

Absolventii de liceu din judetul Vaslui vor sustine luni, 30 iunie, proba scrisa la limba romana a examenului de Bacalaureat. Subiectele de la limba romana vor fi prezentate de adevarul. ro la scurt timp dupa inceperea examenului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )