Libnet.ro
UNICEF

15:30

BAC 2014 Subiectele de la examenul de Geografie

Hotnews Hotnews,
 BAC 2014 Subiectele de la examenul de Geografie

Subiectele de la examenul de Geografie sustinut astazi, 4 iulie, de absolventii de liceu in cadrul examenului de bacalaureat 2014 respecta aceeasi structura cu a examenelor de pana acum, absolventii primind 10 puncte din oficiu. Absolventii de liceu au sustinut astazi ultimul examen din cadrul sesiunii iunie-iulie a Bacalaureatului 2014: proba la alegere a profilului si specializarii. Candidatii dau examen, la alegere, la Fizica, Chimie, Biologie sau Informatica pentru profilurile real, tehnic, resurse naturale si militar), la Geografie, Filosofie, Logica si argumentare, Economie, Psihologie si, dupa caz, Sociologie pentru profilurile umanist si servicii, precum si pentru filiera vocationala). Vezi in articol subiectele de la examenul Geografie - BAC 2014. continuă pe Hotnews

BAC 2014 Subiectele de la examenul de Biologie

Subiecte de la examenul de Biologie vegetala si animala din cadrul examenului de Bacalaureat 2014 au fost structurate pe trei cerinte principale, fiecare notata cu 30 de puncte. La fiecare dintre cele trei subiecte, absolventii de liceu au avut de raspuns mai multor cerinte. La proba la alegere a profilului si specializarii pe care o sustin astazi candidatii la BAC 2014 a fost extrasa varianta de subiecte nr. Vezi in articol subiectele de la examenul Biologie - BAC 2014.

BAC 2014 Subiectele de la examenul de Sociologie

Examenul de Bacalaureat 2014 - sesiunea iunie-iulie - se incheie astazi cu proba la alegere a profilului si specializarii. Absolventii de liceu au sustinut examen, la alegere, la Fizica, Chimie, Biologie sau Informatica pentru profilurile real, tehnic, resurse naturale si militar), la Geografie, Filosofie, Logica si argumentare, Economie, Psihologie si, dupa caz, Sociologie pentru profilurile umanist si servicii, precum si pentru filiera vocationala). Vezi in articol Subiectele de la Sociologie - BAC 2014.

BAC 2014 Subiectele de la examenul de Fizica

Absolventii de liceu au sustinut vineri ultimul examen din cadrul sesiunii iunie-iulie a Bacalaureatului 2014. Ei au avut de ales, in functie de profilul si specializarea pe care le-au terminat, sa dea examen la Fizica, Chimie, Biologie sau Informatica pentru profilurile real, tehnic, resurse naturale si militar), la Geografie, Filosofie, Logica si argumentare, Economie, Psihologie si, dupa caz, Sociologie pentru profilurile umanist si servicii, precum si pentru filiera vocationala). Vezi in articol Subiectele de la Fizica - BAC 2014.

BAC 2014 Subiectele de la examenele de Matematica si Istorie

La examenele de Matematica si de Istorie pe care le sustin astazi absolventii de liceu la Bacalaureat 2014 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 1. Subiectele au fost structurate pe trei cerinte mari notate cu cate 30 de puncte, fiecare avand mai multe sub-puncte. Candidatii primesc 10 puncte din oficiu, iar timpul pentru rezolvarea subiectelor este de 3 ore. La Istorie, absolventii de liceu au avut ca cerinta la ultimul subiect sa elaboreze un eseu despre rolul spatiului romanesc in relatiile internationale din secolele al XIV-lea - al XVIII-lea. Vezi in articol subiectele integrale de la examenul de Istorie si de la examenul de Matematica - specializarea Matematica-Informatica, Matematica - filiera Tehnologica, Matematica - specializarea Stiintele Naturii - BAC 2014.

BAC 2014 Subiectele de la proba scrisa la limba materna de la Bacalaureat

Cateva mii de elevi dau astazi proba scrisa la limba materna de la Bacalaureat 2014. Cei mai multi au ales sa dea examenul la germana din cadrul Bac 2014, ca in fiecare an. Proba incepe la ora 9. 00 si dureaza trei ore.

BAC 2014 Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: matematica

Proba obligatorie de la Bacalaureat 2014 la matematica este examenul peste care trebuie sa treaca maine peste 107. 00 de liceeni, potrivit Ministerului Educatiei. Subiectele de la examenul la matematica de la Bac 2014 vor fi publicate pe adevarul. ro si rezolvate maine, de la ora 11. 00, la Adevarul Live.

BAC 2014 Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: istorie

Subiectele de la proba la istorie de la Bacalaureat 2014 vor fi publicate pe adevarul. ro, iar de la ora 14:00 vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live. in total, la istorie, la Bac 2014, s-au inscris in jur de 38. 000 de candidati, potrivit datelor Ministerului Educatiei.

BAC 2014 Baremul de notare la geografie, biologie, chimie si la restul celor 7 materii de la Bacalaureat

Baremele de notare de la geografie, biologie, chimie si de la celelalte sapte materii de la proba la materia optionala de la Bacalaureat 2014 vor fi publicate pe adevarul. ro si pe edu. ro. in total, la proba de maine de la Bac 2014 s-au inscris in jur de 146. 000 de elevi, care vor avea de ales intre geografie, biologie, chimie, fizica, informatica, logica, economie, psihologie, filosofie si sociologie.

BAC 2014 Rezolvarea subiectelor la geografie de la Bacalaureat, la Adevarul Live de la 11:00

Vineri, profesoara Cristina Smeianu de la Liceul de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti va rezolva in direct de la ora 11:00, la Adevarul Live, subiectele de la proba de geografie de la Bacalaureat.

BAC 2014 Rezolvarea subiectelor la geografie de la Bacalaureat, la Adevarul Live de la 11.00

Subiectele de la proba la biologie de la Bacalaureat 2014 vor fi rezolvate vineri, in direct, la Adevarul Live, de la ora 11.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )