Libnet.ro
UNICEF

17:00

BAC 2014 Subiectele de la examenul de Sociologie

Hotnews Hotnews,
 BAC 2014 Subiectele de la examenul de Sociologie

Examenul de Bacalaureat 2014 - sesiunea iunie-iulie - se incheie astazi cu proba la alegere a profilului si specializarii. Absolventii de liceu au sustinut examen, la alegere, la Fizica, Chimie, Biologie sau Informatica pentru profilurile real, tehnic, resurse naturale si militar), la Geografie, Filosofie, Logica si argumentare, Economie, Psihologie si, dupa caz, Sociologie pentru profilurile umanist si servicii, precum si pentru filiera vocationala). Vezi in articol Subiectele de la Sociologie - BAC 2014. continuă pe Hotnews

BAC 2014 Subiectele de la examenul de Geografie

Subiectele de la examenul de Geografie sustinut astazi, 4 iulie, de absolventii de liceu in cadrul examenului de bacalaureat 2014 respecta aceeasi structura cu a examenelor de pana acum, absolventii primind 10 puncte din oficiu. Absolventii de liceu au sustinut astazi ultimul examen din cadrul sesiunii iunie-iulie a Bacalaureatului 2014: proba la alegere a profilului si specializarii. Candidatii dau examen, la alegere, la Fizica, Chimie, Biologie sau Informatica pentru profilurile real, tehnic, resurse naturale si militar), la Geografie, Filosofie, Logica si argumentare, Economie, Psihologie si, dupa caz, Sociologie pentru profilurile umanist si servicii, precum si pentru filiera vocationala). Vezi in articol subiectele de la examenul Geografie - BAC 2014.

BAC 2014 Subiectele de la examenul de Fizica

Absolventii de liceu au sustinut vineri ultimul examen din cadrul sesiunii iunie-iulie a Bacalaureatului 2014. Ei au avut de ales, in functie de profilul si specializarea pe care le-au terminat, sa dea examen la Fizica, Chimie, Biologie sau Informatica pentru profilurile real, tehnic, resurse naturale si militar), la Geografie, Filosofie, Logica si argumentare, Economie, Psihologie si, dupa caz, Sociologie pentru profilurile umanist si servicii, precum si pentru filiera vocationala). Vezi in articol Subiectele de la Fizica - BAC 2014.

BAC 2014 Subiectele de la examenul de Biologie

Subiecte de la examenul de Biologie vegetala si animala din cadrul examenului de Bacalaureat 2014 au fost structurate pe trei cerinte principale, fiecare notata cu 30 de puncte. La fiecare dintre cele trei subiecte, absolventii de liceu au avut de raspuns mai multor cerinte. La proba la alegere a profilului si specializarii pe care o sustin astazi candidatii la BAC 2014 a fost extrasa varianta de subiecte nr. Vezi in articol subiectele de la examenul Biologie - BAC 2014.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )