Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bacalaureat 2013, REZULTATE FINALE: Vezi NOTELE candidatilor din fiecare judet

B1 B1,
Bacalaureat 2013, REZULTATE FINALE: Vezi NOTELE candidatilor din fiecare judet

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, luni, promovabilitatea la examenul de bacalaureat 2013, sesiunea din vara, 55,4% din elevii inscrisi reusind sa obtina nota de trecere. Ministrul Educatiei a. continuă pe B1

Bacalaureat 2013, REZULTATE FINALE: Vezi NOTELE candidatilor din fiecare JUDET

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, luni, promovabilitatea la examenul de bacalaureat 2013, sesiunea din vara, 55,4% din elevii inscrisi reusind sa obtina nota de trecere. Ministrul Educatiei a pre.

BACALAUREAT 2013 PROFIL UMAN. Vezi aici subiectele si baremul la PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE, ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele si baremele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat, la profilul uman. SUBIECTE SI BAREM LOGICA- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, logica si argumentare, au avut, la subiectul al II-lea, despre operatiile de conversiune si obversiune, iar la subiectul al III-lea, despre regulile de corectitudine a definirii si argumentele deductive. SUBIECTE SI BAREM ECONOMIE- Absolventii de liceu care .

BACALAUREAT 2013 PROFIL REAL. Vezi aici subiectele la CHIMIE, FIZICA, BIOLOGIE, PSIHOLOGIE, ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat. Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, informatica, au avut trei subiecte de Limbajul C/C++. La prima parte au avut exercitii despre algoritmi reprezentati in pseudocod, la partea a doua au de scris serii de instructiuni, iar la subiectul al III-lea, elevii au avut de rezolvat exercitii cu metoda backtracking, dar au avut si .

BACALAUREAT 2013 PROFIL UMAN. Vezi aici subiectele la PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE si GEOGRAFIE.

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat, la profilul uman. SUBIECT SOCIOLOGIE- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, sociologie, au avut, la subiectul al II-lea, un eseu despre delicventa ca subcultura, iar la subiectul al III-lea, un eseu despre statusul social si despre grupul de referinta. SUBIECT PSIHOLOGIE- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, psihologie, au avut, la .

BACALAUREAT 2013 PROFIL UMAN. Vezi aici subiectele la PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE, ECONOMIE si ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat, la profilul uman. SUBIECT ECONOMIE- Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, economie, au avut, la subiectul al II-lea, exercitii despre cost total, pret si productivitate marginala, iar la subiectul al III-lea, au avut doua exercitii, unul despre piata muncii si factorii de productie, iar cel de-al doilea despre rolul bursei de valori in finantarea .

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Surpriza PLACUTA pentru toti elevii din Constanta

REZULTATEBACALAUREAT2013: Promovabilitatea la bacalaureat in judetul Constanta este de 54,28 la suta, au anuntat, luni dimineata, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), in timp ce.

Bacalaureat 2013, rezultate partiale: Peste 60% din absolventii actualei promotii de clasa a XII-a au reusit sa promoveze examenul

Peste 60% dintre absolventii actualei promotii de clasa a XII-a 62,32%) si 30,82% din absolventii promotiilor anterioare au reusit sa promoveze Bacalaureatul, dupa cum reiese dupa centralizarea a 98,3% din.

REZULTATE BACALAUREAT 2013 Lista cu rezultatele nominale, inainte de contestatii - 3 medii de 10 si 63,7 la suta promovabilitate la Sibiu

63,7 la suta dintre candidatii inscrisi la prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2013in judetul Sibiu au trecut cu bine examenul de maturitate, potrivit primelor rezultate ale eaxmenului de Bacalaureat 2013, inainte de contestatii.

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Vezi care este situatia elevilor, pentru fiecare JUDET in parte

BACALAUREAT 2013: Rezultate mai bune la bacalaureat anul acesta fata de 2012. 55,52% dintre elevii care au dat BAC-ul au promovat in acest an. Dintre acestia 62,09% sunt elevi care au terminat liceul.

BACALAUREAT 2013 Dupa contestatii au fost marite notele la 3.500 lucrari

Dupa sesiunea de baza, elevii au depus la centrele de BAC 30 de mii de contestatii, ceea ce reprezinta 28% din 107. 000 de lucrari. Circa 7. 000 de contestatii au fost depuse la limba romana, iar la matematica si geografie - circa 4 mii de lucrari.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )