Libnet.ro
UNICEF

13:00

BACALAUREAT 2013 Subiectele la proba de Chimie

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 Subiectele la proba de Chimie

Peste 165. 000 de absolventi de liceu sustin vineri, 5 iulie, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, in functie de profil. Adevarul. ro publica rezolvarea subiectelor la proba de chimie si dezbate subiectele impreuna cu profesori. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2013 Subiectele la proba de chimie

Peste 165. 000 de absolventi de liceu sustin vineri, 5 iulie, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, in functie de profil. Adevarul. ro publica rezolvarea subiectelor la proba de chimie si dezbate subiectele impreuna cu profesori.

BACALAUREAT 2013 Subiectele la proba optionala de la Bac, rezolvate la Adevarul Live, maine de la 10.45

Peste 165. 000 de elevi dau maine ultima proba scrisa la Bac: proba la alegere in functie de profil. Profesori de Biologie, Geografie, Chimie si Informatica vor discuta si rezolva in direct, la Adevarul Live, incepand cu 10. 45, subiectele pe care le vor primi candidatii vineri.

SUBIECTE BAC 2013 / Subiectele de la proba de economie

Elevii de clasa a XII-a sustin vineri cea de treia proba la Bacalaureat, la una dintre materiile optionale. adevarul. ro va prezinta subiectele la proba de economie de la Bacalaureat 2013.

SUBIECTE BAC 2013 / Subiectele de la proba de Economie

Elevii de clasa a XII-a sustin vineri cea de treia proba la Bacalaureat, la una dintre materiile optionale. adevarul. ro va prezinta subiectele la proba de economie de la Bacalaureat 2013.

BACALAUREAT 2013 A doua proba scrisa la BAC: Matematica sau Istorie

Aproape 37. 000 de elevi care au terminat clasa a XII-a la profilul Uman vor da astazi proba scrisa la Istorie, iar in jur de 137. 000 de absolventi de Real vor fi testati la Matematica, potrivit datelor Ministerului Educatiei. Elevii vor avea la dispozitie trei ore 9. 00) sa rezolve subiectele primite, iar accesul in sali este permis pe baza actului de identitate, cel mai tarziu cu 30 de minute inainte de inceperea probei.

BACALAUREAT 2013 Subiectele de la Istorie vor fi rezolvate integral la Adevarul Live, incepand cu ora 15.00

Profesorul Cornelius Riegler, de la Colegiul National George Cosbuc din Capitala va rezolva la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, subiectele primite de elevii de la Uman la examenul de Bacalaureat de astazi, punct cu punct, alaturi de Ciprian Stoleru, editor la Historia.

BACALAUREAT 2013 / Subiectele la Matematica si la Istorie si rezolvarea acestora, la Adevarul Live, miercuri, de la 10.45

Profesorul de matematica Valentin Nicula, de la Colegiul National Gheorghe Sincai, si istoricul Ciprian Stoleru, editor Historia, iti explica, miercuri, de la 10. 45, subiectele la BAC 2013 la cele doua profile, la Adevarul Live.

BACALAUREAT 2013. Vezi aici SUBIECTELE la CHIMIE, GEOGRAFIE, FIZICA, BIOLOGIE, PSIHOLOGIE, ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat. Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, anatomie, au avut, la subiectul al II-lea, doua exercitii, unul despre tipurile de ARN si ADN, iar celalalt despre grupele de sange. La subiectul al III-lea, elevii care au dat proba la alegere la anatomie au avut tot doua exercitii, unul despre functia endocrina a pancreasului si gonadelor, iar .

BACALAUREAT 2013 PROFIL REAL. Vezi aici subiectele la CHIMIE, FIZICA, BIOLOGIE, PSIHOLOGIE, ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat. Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, informatica, au avut trei subiecte de Limbajul C/C++. La prima parte au avut exercitii despre algoritmi reprezentati in pseudocod, la partea a doua au de scris serii de instructiuni, iar la subiectul al III-lea, elevii au avut de rezolvat exercitii cu metoda backtracking, dar au avut si .

BACALAUREAT 2013. Vezi SUBIECTELE si BAREMUL propuse pentru Chimie

BACALAUREAT2013: Candidatii la examenul de BACALAUREAT sustin astazi proba optionala a profilului. Absolventii de liceu si-au ales una dintre urmatoarele discipline pentru ultima proba scrisa de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )