Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacalaureat 2014: Candidatii sustin proba obligatorie a profilului, la matematica sau istorie

B1 B1,
Bacalaureat 2014: Candidatii sustin proba obligatorie a profilului, la matematica sau istorie

Bacalaureatul din sesiunea iunie-iulie de anul acesta continua, miercuri, cu proba scrisa obligatorie a profilului, pe care absolventii profilului real o vor da la matematica, iar cei de la uman, la istorie. continuă pe B1

Bacalaureat 2014: Elevii sustin astazi proba obligatorie a profilului, la matematica sau istorie

Candidatii la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor sustine miercuri proba obligatorie a profilului proba E), potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Pe 4 iulie se va desfasura.

BAC 2014 Candidatii sustin astazi examenul la Matematica sau Istorie

Sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului continua astazi cu proba obligatorie a profilului. Absolventii de liceu de la real, tehnologic, militar si pedagogic sustin examenul la Matematica, iar absolventii de la uman si de la filiera vocationala dau examen la Istorie. Pentru al doilea an, candidatii proveniti de la liceele Tehnologice au subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Potrivit metodologiei, examenul a inceput la ora 9:00 si dureaza 3 ore. Vezi in articol modele de subiecte la Matematica si Istorie si subiectele care s-au dat anul trecut.

BAC 2014 VASLUI Subiectele la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, au loc probele scrise de la Bacalaureat 2014. Subiectele la Istorie si la Matematica vor fi postate pe site-ul adevarul. ro la scurt timp dupa inceperea examenului.

BAC 2014: Candidatii sustin miercuri proba obligatorie a profilului

Bacalaureatul din sesiunea iunie-iulie de anul acesta continua, miercuri, cu proba scrisa obligatorie a profilului, pe care absolventii profilului real o vor da la matematica, iar cei de la uman, la istorie.

BAC 2014 MEHEDINTI Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, va avea loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Subiectele la Istorie si Matematica, la a doua proba a BAC-ului, vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. Aproape 2500 absolventi de liceu din Mehedinti s-au inscris la examenul de Bacalaureat 2014.

BAC 2014 Sibiu Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, va avea loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Subiectele la Istorie si Matematica, la a doua proba a BAC-ului, vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. Aproape 2. 500 de absolventi de liceu din Sibiu s-au inscris la examenul de Bacalaureat 2014.

BAC 2014 Salaj. Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, va avea loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Subiectele la Istorie si Matematica, la a doua proba a BAC-ului, vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. Circa 2. 000 de absolventi de liceu din Salaj s-au inscris la examenul de Bacalaureat 2014.

BAC 2014 Mures. Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, va avea loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Subiectele la Istorie si Matematica, la a doua proba a BAC-ului, vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. Peste 4. 300 de absolventi de liceu din Mures s-au inscris la examenul de Bacalaureat 2014.

BAC 2014 Alba Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, va avea loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Subiectele la Istorie si Matematica, la a doua proba a BAC-ului, vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. Peste 2. 900 de absolventi de liceu din Alba s-au inscris la examenul de Bacalaureat 2014.

BAC 2014 MARAMURES Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, va avea loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Subiectele la Istorie si Matematica, la a doua proba a BAC-ului, vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. Peste 3. 900 de absolventi de liceu din Maramures s-au inscris la examenul de Bacalaureat 2014.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )