Libnet.ro
UNICEF

17:30

BACALAUREAT 2016: Absolventii de liceu vor sustine luni prima proba a examenului

B1 B1,
BACALAUREAT 2016: Absolventii de liceu vor sustine luni prima proba a examenului

Absolventii de liceu vor sutine luni, 13 iunie, prima proba a Bacalaureatului, si anume, va avea loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. in vederea s. continuă pe B1

BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE la limba STRAINA

Absolventii claselor a XII-a vor sustine proba orala la limba straina in perioada 27 iunie si 1 iulie. Ei pot alege sa sustina proba la una din limbile: engleza, franceza, germana, ebraica, italiana,japoneza, portugheza, rusa, spaniola sau turca.

BACALAUREAT 2016. Luni incep probele orale. Modele de SUBIECTE

Absolventii claselor a XII-a sustin, de luni, probele orale ale examenului de Bacalaureat. Astfel, intre 13 si 15 iunie, ei vor avea proba la limba romana, apoi urmeaza proba la limba materna, pentru cei care apartin minoritatilor nationale croata, germana, italiana, ucraineana, sarba, maghiara, turca).

BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE pentru proba de competente digitale

Absolventii de liceu sustin, in perioada 21-14 iunie, proba orala de evaluare a comptetentelor digitale. Ei trebuie sa caute pe Internet informatii si sa arate ca stiu sa le insereze intr-un fisier de tip .

Bacalaureat 2016. Luni, 13 iunie,incepe examenul de Bacalaureat cu probele orale

Examenul de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie-iulie, incepe luni, 13 iunie, cu Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Probele orale se vor desfasura pana pe 1 iulie, iar de pe 4 iulie se da startul probelor scrise.

Bacalaureat 2016. Luni are loc prima proba a examenului maturitatii. Cat timp vor avea la dispozitie elevii sa rezolve subiectele

Elevii de clasa a XII-a intra de luni in febra examenului de Bacaluareat. Timp de trei zile ei vor sustine pe rand proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Examenul maturitatii se va incheia pe 8 iulie, urmand ca rezultatele finale sa se afiseze pe data de 16 iulie.

BACALAUREAT 2016. Modele de subiecte la Limba Romana - proba orala

Elevii de clasa a XII-a sustin, de luni, proba orala la Limba Romana. in cadrul examenului, elevii primesc un text non-stiintific la prima vedere, pe baza caruia trebuie sa raspunda la cateva intrebari, apoi sa argumenteze o afirmatie.

BACALAUREAT 2016. Examenul de Bacalaureat 2016 incepe luni, 13 iunie

Examenul de Bacalaureat 2016 va debuta luni, 13 iunie, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, sustinuta pana in 15.

BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE la limba materna - oral

Elevii de clasa a XII-a care apartin minoritatilor nationale sustin examenul de Bacalaureat si la limba materna - oral. Subiectele sunt in limbile: croata, germana, italiana, maghiara, sarba, slovaca, turca si ucrainean .

Masuri extreme de securitate pentru Euro 2016! Nu se vor difuza meciuri in aer liber pe terasele din Franta

Noi masuri de securitate in Franta! Proprietarii de baruri si restaurante nu vor avea autorizatia de a amplasa ecrane TV in afara incintelor pe durata campionatului Euro 2016 pentru a difiza meciurile.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )