Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bacau: Un barbat a ajuns in stare grava la spital dupa ce si-a inghitit proteza dentara

B1 B1,
Bacau: Un barbat a ajuns in stare grava la spital dupa ce si-a inghitit proteza dentara

Medicii de la Spitalul de Urgenta din Bacau au acomodat de urgenta un barbat in varsta de 59 de ani, cu hemoragie digestiva, dupa ce proteza dentara pe care o inghitise din greseala in urma cu o. continuă pe B1

Gelozia mai face o victima. O femeie din Vaslui a fost injunghiata de sotul ei, iar acum se afla in stare grava la spital

O femeie in varsta de 42 de ani, din localitatea vasluiana Toporasti, comuna Pungesti, se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost injunghiata de sotul ei.

Femeie dusa cu elicopterul la spital, dupa ce a fost injunghiata de sotul gelos

O femeie de 42 de ani din judetul Vaslui a ajuns in stare grava la un spital din Iasi, dupa ce a fost injunghiata de sot din cauza geloziei. Barbatul si-a injunghiat sotia cu un cutit intr-o coapsa, pe mo.

Craiova: Fetita de 8 ani, in soc anafilactic la spital, dupa ce a fost muscata de vipera

O fetita de 8 ani din Craiova a ajuns miercuri seara in soc anafilactic la spital, dupa ce a fost muscata de piciorul drept de o vipera. Copila se afla impreuna cu parintii sai in tabara tigani nomazi.

O femeie muscata de maidanezi e in stare grava, la o zi dupa ce un caine a sfasiat un copil

O femeie in varsta de 63 de ani, din Capitala, a fost muscata de cainii vagabonzi, marti, la intersectia strazilor 13 septembrie cu Drumul sarii. Femeia a fost transporata la spital cu o.

Nou atac al maidanezilor: O fetita din Targu Jiu, la spital dupa ce a fost muscata de un caine in zona soldului

O fetita de opt ani a ajuns la spital, astazi, dupa ce a fost muscata de un caine, in zona soldului, la Targu Jiu. Potrivit directorului Serviciului de Ambulanta Gorj, Dan Valceanu, o ambulanta a adus-o pe f.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )