Libnet.ro
UNICEF

20:00

Badea despre Becali: Uite cum se enerveaza, se scarpina si latra!

Antena3 Antena3,
Badea despre Becali: Uite cum se enerveaza, se scarpina si latra!

Realizatorul Mircea Badea a prezentat in editia de luni seara a emisiunii in Gura Presei cateva imagini cu Gigi Becali, imagini care pe el l-au amuzat teribil. Uite cum se enerveaza, se scarpina si latra!. continuă pe Antena3

Badea, despre ultimul viral adresat Monicai Tatoiu: Nu sunt de acord, dar imi place mult

Mircea Badea a comentat, in stilul caracteristic, o superbitate de melodie. Asa cum le-a promis asculatorilor sai de la Radio ZU, realizatorul in Gura Presei a difuzat in direct, marti seara, la Antena 3,.

Tariceanu, despre Becali: Cred in oamenii care MANIPULEAZA IDEI, nu OI.

Liderul deputatilor PNL, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, despre George Becali, ca prefera sa ramana demodat si sa creada in valori si principii, respectiv in oamenii care manipuleaza ideile si nu oile, potrivit Mediafax. Tariceanu a fost intrebat ce le spune liderilor ALDE aflati la Bucuresti care sunt pusi in situatia de a raspunde unor intrebari incomode legate de primirea lui George Becali in PNL, europarlamentar care a avut mai multe declaratii rasiste sau .

Liderul grupului ALDE din PE, Guy Verhofstadt, despre Becali: Il vom educa un pic, UE este comunitatea valorilor ce trebuie respectate

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a declarat marti , la lansarea cartii sale Iesirea din criza, ca europarlamentarul George Becali va trebui educat un pic deoarece UE este o comunitate a valorilor care apara societatea impotriva discriminarii si a xenofobiei, transmite Mediafax.

Tariceanu, despre Becali: Cred in oamenii care manipuleaza idei, nu oi

Gigi Becali nu este dorit de nume grele din PNL. Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu spune deschis ca prefera intelectualii, si nu oamenii care stiu sa manipuleze oile. Liderul deputatilor liberali a declarat.

Cristian Preda, despre Becali in PNL: Caloriferul s-a iNCINS rau de tot si nu prea mai ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda comenteaza candidatura lui Gigi Becali din partea PNL si declaratiile co-presedintilor USL referitor la acest nou acord politic. In opinia europarlamentarului PDL, caloriferul s-a incins rau de tot si nu prea mai merge, dar instalatorul vine pe 9 decembrie. Dupa ce a propus - prin vocea lui Andrei Marga - ca ICR sa inceapa sa se ocupe de calorifere, fiindca a facut prea mult pentru carte si film, PNL a mai facut un pas catre aruncarea politicii in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )