Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tariceanu, despre Becali: Cred in oamenii care MANIPULEAZA IDEI, nu OI.

România Liberă România Liberă,
Tariceanu, despre Becali: Cred in oamenii care MANIPULEAZA IDEI, nu OI.

Liderul deputatilor PNL, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, despre George Becali, ca prefera sa ramana demodat si sa creada in valori si principii, respectiv in oamenii care manipuleaza ideile si nu oile, potrivit Mediafax. Tariceanu a fost intrebat ce le spune liderilor ALDE aflati la Bucuresti care sunt pusi in situatia de a raspunde unor intrebari incomode legate de primirea lui George Becali in PNL, europarlamentar care a avut mai multe declaratii rasiste sau . continuă pe România Liberă

Tariceanu, despre Becali: Cred in oamenii care manipuleaza idei, nu oi

Gigi Becali nu este dorit de nume grele din PNL. Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu spune deschis ca prefera intelectualii, si nu oamenii care stiu sa manipuleze oile. Liderul deputatilor liberali a declarat.

Calin Popescu Tariceanu, atac la adresa lui Gigi Becali: Cred ca lumea a fost pusa in miscare de oameni care manipuleaza ideile, nu oile

Calin Popescu Tariceanu a declarat marti, la lansarea cartii Criza financiara, referitor la fuziunea PNL-PNG pentru alegerile parlamentare din decembrie, ca prefera sa ramana demodat si sa creada.

Tariceanu,despre intrarea lui Becali in PNL: Un subiect care nu ar trebui discutat in ...

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni dimineata, inaintea sedintei BPC al PNL, ca, din punctul sau de vedere si al mai multor colegi din partid, subiectul privind primirea in PNL a lui George Becali nu ar trebui sa fie discutat, informeaza Mediafax. E un subiect care din punctul meu de vedere, si nu numai al meu, al multor altor colegi nu merita sa fie discutat in conducerea partidului, a spus Tariceanu. El a precizat ca nu doreste, pentru moment, sa faca comentarii .

Tariceanu, despre intrarea lui Becali in PNL: Un subiect care nu ar trebui discutat in ...

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat luni dimineata, inaintea sedintei BPC al PNL, ca, din punctul sau de vedere si al mai multor colegi din partid, subiectul privind primirea in PNL a lui George Becali nu ar trebui sa fie discutat, scrie Mediafax. E un subiect care din punctul meu de vedere, si nu numai al meu, al multor altor colegi nu merita sa fie discutat in conducerea partidului, a spus Tariceanu. El a precizat ca nu doreste, pentru moment, sa faca comentarii .

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: Acest subiect nu merita sa fie discutat

In timp ce majoritatea liberalilor sustin ca sunt de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an, Calin Popescu Tariceanu pare chiar iritat de acest subiect.

Liderul grupului ALDE din PE, Guy Verhofstadt, despre Becali: Il vom educa un pic, UE este comunitatea valorilor ce trebuie respectate

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a declarat marti , la lansarea cartii sale Iesirea din criza, ca europarlamentarul George Becali va trebui educat un pic deoarece UE este o comunitate a valorilor care apara societatea impotriva discriminarii si a xenofobiei, transmite Mediafax.

Badea despre Becali: Uite cum se enerveaza, se scarpina si latra!

Realizatorul Mircea Badea a prezentat in editia de luni seara a emisiunii in Gura Presei cateva imagini cu Gigi Becali, imagini care pe el l-au amuzat teribil. Uite cum se enerveaza, se scarpina si latra!.

Cristian Preda, despre Becali in PNL: Caloriferul s-a iNCINS rau de tot si nu prea mai ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda comenteaza candidatura lui Gigi Becali din partea PNL si declaratiile co-presedintilor USL referitor la acest nou acord politic. In opinia europarlamentarului PDL, caloriferul s-a incins rau de tot si nu prea mai merge, dar instalatorul vine pe 9 decembrie. Dupa ce a propus - prin vocea lui Andrei Marga - ca ICR sa inceapa sa se ocupe de calorifere, fiindca a facut prea mult pentru carte si film, PNL a mai facut un pas catre aruncarea politicii in .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )