Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bahmuteanu: Nu am mai facut sex cu Prigoana de sase luni, nu este normal pentru un cuplu casatorit

B1 B1,
Bahmuteanu: Nu am mai facut sex cu Prigoana de sase luni, nu este normal pentru un cuplu casatorit

Adriana Bahmuteanu va fi operata, vineri, pentru a doua oara de fibrom uterin. Operatia programata la ora 15. 00 va fi efectuata la spitalul Victor Babes, conform site-ului Raport Monden. Bahmuteanu pune. continuă pe B1

Bahmu: Nu am mai facut sex cu Prigoana de sase luni, nu este normal pentru un cuplu casatorit

Adriana Bahmuteanu va fi operata, vineri, pentru a doua oara de fibrom uterin. Operatia programata la ora 15. 00 va fi efectuata la spitalul Victor Babes, conform site-ului Raport Monden. Bahmu pune problema de.

Lucian Viziru a facut sex in trei, cu Tania Budi si cu o prietena de-a ei

Cantaretul Lucian Viziru a povestit in cadrul unei emisiuni despre mai multe aspecte alte relatiei sale cu Tania Budi. Printre dezvaluirile pe care Viziru le-a facut se afla si povestea partidei de sex in.

Andronescu: Principalul meu obiectiv, in urmatoarele doua luni, este regandirea scolii ...

Regandirea ideii de scoala profesionala si de liceu tehnologic reprezinta un obiectiv principal pentru urmatoarele doua luni, a declarat miercuri, intr-o conferinta de specialitate organizata la Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii SIM 2012), ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, potrivit Agerpres. In urmatoarele doua luni, principalul meu obiectiv este sa regandesc scoala profesionala. Trebuie sa mergem pe restructurarea acestor scoli. Nu imi este foarte clar care .

Ponta: Vanzarea Oltchim nu se incheie mai repede de doua-trei luni; PCC a avut un joc obstructionist

Privatizarea combinatului Oltchim OLT) nu va putea fi incheiata mai devreme de doua-trei luni, daca vineri va fi selectat un castigator, a declarat premierul Ponta, aratand ca unitatea necesita fonduri substantiale si ca actionarul minoritar PCC are.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )