Libnet.ro
UNICEF

23:00

Balon prabusit, cel putin 16 morti

România Liberă România Liberă,
Balon prabusit, cel putin 16 morti

Cel putin 16 oameni au murit cel mai probabil dupa ce un balon cu aer cald a luat foc si s-a prabusit, sambata, pe o pajiste din apropiere orasului Lockhart, din Texas, a declarat seriful local citat de Reuters. continuă pe România Liberă

Dublu atentat terorist in Siria. Cel putin 31 morti si 170 de raniti

Cel putin 31 de persoane si-au pierdut viata si 170 au fost ranite in doua atentate comise miercuri dimineata in orasul sirian Qamishli, cu populatie majoritar kurda, situat nu departe de.

Statul Islamic revendica dublul atentat de la Qamishli, soldat cu cel putin 44 de morti si 140 de raniti

Gruparea terorista Stat Islamic a revendicat miercuri, prin intermediul agentiei sale Amaq, dublul atentat sinucigas soldat cu cel putin 44 de morti si 140 de raniti, comis in orasul sirian Qamishli, din apropierea granitei cu Turcia, populat in majoritate de kurzi, transmite EFE, preluata de Agerpres.

Cel putin 35 de militanti kurzi au fost ucisi, dupa ce acestia au atacat o baza militara turca

Cel putin 35 de militanti kurzi au fost ucisi, sambata dimineata, in urma unui atac al acestora asupra unei baze militare din provincia Hakkari, au anuntat oficialii militari turci, potrivit Reuters online.

A fost ingrijorat in privinta sotiei sale. Un barbat a batut crunt cel putin trei ofiteri de politie, pe aeroportul din Frankfurt (VIDEO)

Un barbat in varsta de 38 de ani, din Marea Britanie, a pus la pamant, cel putin trei politisti, pe aeroportul din Frankfurt. Britanicul era blocat pe aeroport din cauza vremii, motiv pentru care.

Discutii despre drone de 30.000 de lei si licente MS Office la pret cel putin triplu, in sedintele Consiliului Local Sector 4. Consilier USB, despre cum se cheltuieste banul public

Discutii despre drone de 30. 000 de lei si licente MS Office la pret cel putin triplu, in sedintele Consiliului Local al Sectorului 4 din Capitala. Reprezentantul Uniunii Salvati Bucurestiul din Consiliu.

Dublu atentat sangeros in Siria: Cel putin 31 de oameni au murit, iar alti 170 au fost raniti (FOTO)

Atac sangeros in Siria! Cel putin 31 de oameni au murit, iar alti 170 au fost raniti in doua atentate comise miercuri dimineata in orasul sirian Qamishli. Majoritatea populatiei din.

VIDEO Cel putin 44 de morti si 140 de raniti intr-un atentat comis de Statul Islamic in Siria

Cel putin 44 de persoane au fost ucise si alte 140 ranite marti intr-un atentat vizand fortele kurde din orasul Al-Qamishli, in nord-estul Siriei, in apropiere de granita cu Turcia. Atacul a fost revendicat de organizatia terorista Statul Islamic, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )