Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca Mondiala a deblocat 1,5 miliarde dolari pentru Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Mondiala a deblocat 1,5 miliarde dolari pentru Ucraina

Banca Mondiala BM) a aprobat ieri deblocarea unor credite totalizand 1,5 miliarde dolari pentru Ucraina, sa-i intreasca transparenta financiara si infrastructurile energetice, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Mondiala a aprobat un credit de 750 mil. euro pentru modernizarea finantelor publice

Banca Mondiala BM) a aprobat un imprumut pentru Romania in valoare de 750 milioane euro, destinat modernizarii finantelor publice si imbunatatirii functionarii pietelor cheie, creditul fiind parte a noii strategii de parteneriat cu statul roman.

Banca Mondiala a aprobat un imprumut de 750 de milioane de euro pentru modernizarea finantelor publice din Romania

Banca Mondiala BM) a aprobat un imprumut pentru sprijin bugetar in valoare de 750 de milioane de euro pentru Romania, destinat modernizarii finantelor publice si imbunatatirii functionarii pietelor-cheie, parte a noii strategii de parteneriat cu statul roman.

Romania primeste un imprumut de 750 milioane euro de la Banca Mondiala

Consiliul Directorilor Executivi al Grupului Banca Mondiala a aprobat un imprumut pentru sprijin bugetar in valoare de 750 milioane euro pentru Romania, destinat modernizarii finantelor publice si.

Banca Mondiala a aprobat Romaniei un imprumut de 750 milioane euro pentru modernizarea finantelor publice

Consiliul Directorilor Executivi al Grupului Banca Mondiala BM) a aprobat un imprumut pentru sprijin bugetar in valoare de 750 milioane euro pentru Romania, destinat modernizarii finantelor publice si.

Banca Mondiala a aprobat un imprumut de 750 milioane euro pentru modernizarea finantelor publice din Romania

Banca Mondiala BM) a aprobat un imprumut in valoare de 750 milioane euro pentru Romania, destinat modernizarii finantelor publice si imbunatatirii functionarii pietelor cheie, parte a noii strategii de parteneriat cu statul roman.

Google are 30 de miliarde de dolari pentru cumparaturi

Compania americana Google pastreaza o mare parte din numerar in afara Statelor Unite si poate folosi pana la 30 de miliarde de dolari pentru posibile achizitii, potrivit documentelor transmise de companie la Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC), relateaza Bloomberg.

SUA: Credit Suisse, amenda de 2,8 miliarde dolari

Banca Credit Suisse a pledat, ieri, vinovat, acuzata fiind ca ar fi ajutat diversi clienti bogati americani sa faca evaziune fiscala, si a fost de acord sa plateasca o amenda de 2,815 miliarde dolari 2,51 miliarde franci elvetieni) autoritatilor din SUA, informeaza AFP.

Banca Mondiala a aprobat Romaniei un imprumut de 750 milioane euro

Consiliul Directorilor Executivi al Grupului Banca Mondiala BM) a aprobat tarii noastre un imprumut pentru sprijin bugetar DPL) de 750 milioane euro, vizand reforma pentru consolidarea managementului datoriilor publice, cresterea calitatii cheltuielilor publice, imbunatatirea performantei intreprinderilor de stat si a functionarii pietelor de capital, imobiliara si a energiei, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Rusia a investit 200 miliarde dolari in economia Ucrainei

Rusia a investit 200 miliarde dolari in economia Ucrainei in ultimii 20 de ani, inclusiv reducand preturile gazelor naturale, a declarat ministrul rus al Dezvoltarii Economice, Aleksei Uliukaiev, citat de RIA Novosti.

AT and T cumpara DirecTV pe 48,5 miliarde dolari

Compania americana de telefonie AT and T Inc. a decis sa cumpere DirecTV in cadrul unei tranzactii de 48,5 miliarde dolari, care va crea un nou grup de telefonie si televiziune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )