Libnet.ro
UNICEF

05:00

Banca Nationala a Ungariei a cerut FMI sa inchida biroul din Budapesta

B1 B1,
Banca Nationala a Ungariei a cerut FMI sa inchida biroul din Budapesta

Banca Nationala a Ungariei a solicitat, luni, Fondului Monetar International sa inchida biroul din Budapesta al institutiei. Conducerea institutiei spune ca sediul FMI la Budapesta nu mai este necesar,. continuă pe B1

Ungaria a cerut FMI sa inchida biroul de la Budapesta.

Banca Nationala a Ungariei a cerut, luni, FMI sa inchida biroul din Budapesta al institutiei, despre care afirma ca nu ar mai fi necesar, intrucat autoritatile ungare vor achita, probabil, imprumutul luat in 2008 de la Fond pana la sfarsitul acestui an, inainte de scadenta, scrie Mediafax. In general, finalizarea unui acord de imprumut presupune si inchiderea biroului Fondului din tara respectiva, intrucat relatia foarte stransa nu mai este necesara, dar decizia finala apartine FMI, scrie .

Ungaria a cerut FMI sa inchida biroul de la Budapesta

Banca Nationala a Ungariei a cerut, luni, FMI sa inchida biroul din Budapesta al institutiei, despre care afirma ca nu ar mai fi necesar, intrucat autoritatile ungare vor achita, probabil, imprumutul luat in 2008 de la Fond pana la sfarsitul acestui.

UPDATE: FMI accepta cererea Ungariei privind inchiderea biroului institutiei la Budapesta.

UPDATE: FMI a anuntat, luni, ca nu intentioneaza sa numeasca un inlocuitor al actualului reprezentant in Ungaria, al carui mandat se incheie in august, dupa ce autoritatile ungare au initiat procedura de inchidere a biroului institutiei la Budapesta printr-o scrisoare adresata directorului general al Fondului, Christine Lagarde, transmite Mediafax. Banca Nationala a Ungariei a cerut, luni, FMI sa inchida biroul din Budapesta al institutiei, despre care a afirmat ca nu ar mai fi necesar, .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )