Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bancherii nemultumiti de Brexit: Marea Britanie ar putea pierde mii de locuri de munca in domeniul bancar

B1 B1,
Bancherii nemultumiti de Brexit: Marea Britanie ar putea pierde mii de locuri de munca in domeniul bancar

Londra este actuala capitala financiara a Europei, gazduind numeroase banci europene si americane. Acestea doreau ca Marea Britaniei sa Ramana in Uniunea Europeana, unele contribuind si financiar la. continuă pe B1

BREXIT. Primele estimari arata ca Marea Britanie ramane in Uniunea Europeana

Primele estimari ale referendumului din Marea Britanie releva ca britanicii au ales sa ramana in Uniunea Europeana. Milioane de britanici au votat joi pe marginea apartenentei tarii lor la UE,.

BREXIT. Anunt surprinzator facut de presedintele Frantei, in ziua votului din Marea Britanie

Va fi nevoie de o relansare a constructiei europene indiferent care va fi rezultatul referendumului din Marea Britanie cu privire la mentinerea sau iesirea Regatului Unit din UE, a estimat joi.

BREXIT. Fost ministru de Externe: Scrutinul de astazi din Marea Britanie este cel mai important scrutin din ultimii zeci de ani

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, a explicat, intr-o editie speciala a emisiunii Previziunile Zilei, realizata de Sabina Iosub si Adrian Maniutiu, ca referendumul de joi din Marea Britanie este cel.

Liderii UE, declaratie dura dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nici o negociere

Pozitie dura e liderilor UE fata de Marea Britanie dupa votul pentru Brexit. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European cer iesirea rapida a Marea Britaniei din UE si anunta ca nu sunt dispusi la o renegociere a acordului din februarie. Pozitionarea lor, printr-o declaratie comuna, vine la scurt timp dupa ce premierul demisionar David Cameron a spus ca guvernul nu va face o notificare formala a UE pana in octombrie, cand va fi ales succesorul sau. O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

Liderii UE, reactioneaza dur dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nicio negociere

Liderii Uniunii Europene au avut o reactie destul de transanta dupa rezultatele Brexitului. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European au cerut iesirea rapida a Regatului Unit din blocul comunitar, cu.

Liderii UE reactioneaza dur dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nicio negociere

Liderii Uniunii Europene au avut o reactie destul de transanta dupa rezultatele Brexitului. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European au cerut iesirea rapida a Regatului Unit din blocul comunitar, cu.

BREXIT. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana. Ce urmeaza

Chemati la urne, britanicii au decis ca nu este cale sa isi rezolve diferendele cu Uniunea Europeana decat printr-un divort. 72% dintre cetateni s-au prezentat la vot, un vot care a aruncat nu doar Ma.

Legal, David Cameron poate ignora votul in cazul BREXIT! Marea Britanie, in situatia Romaniei de dupa referendumul privind reducerea numarul de parlamentari?

In noiembrie 2009, romanii mergeau la urne si decideau in cadrul unui referendum reducerea numarului de parlamentari la 300. Suntem in 2016 si nu doar ca vointa cetatenilor a fost.

BREXIT. Marea Britanie, un precedent. Liderii francezi de extrema-dreapta cer FREXIT

Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta Frantei la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat in favoarea iesirii din blocul co.

Brexit: Marea Britanie voteaza daca paraseste sau ramane in UE. Soarta Europei, decisa astazi

Britanicii voteaza joi asupra apartenentei lor la Uniunea Europeana in cursul unui referendum istoric care le va decide viitorul si pe cel al Europei, subliniaza AFP. La capatul unei campanii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )