Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancile din UE, tinte mai usoare decat cele americane pentru spalarea banilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile din UE, tinte mai usoare decat cele americane pentru spalarea banilor

Bancile europene sunt considerate tinte mai usoare pentru cei care spala bani decat rivalele lor americane, deoarece supravegherea Uniunii Europene pe acest segment este mult mai relaxata in comparatie cu regimul american aspru, potrivit Scope Insights. continuă pe Ziarul Bursa

A jucat in Liceenii alaturi de Stefan Banica Jr., dar acum e mai bogat decat el. Afaceristul actor pe care nu il recunoaste nimeni

A fost actor si a jucat alaturi de Stefan Banica Jr. in filmele Liceenii, in care interpreta rolul cel mai indragit de spectatori. Azi, este un afacerist de succes si a ajuns sa fie chiar mai bogat decat celebrul cantaret. A jucat alaturi de Stefan Banica Jr. in filmul Liceenii, unul dintre cele mai indragite [] .

INTERACTIV Curiosul caz al rezultatelor UDMR la alegeri: Zeci de mii de voturi si scoruri de pana la 6-7 ori mai mari decat la alegerile din 2016 in judete fara comunitati maghiare. in Botosani sunt 18 maghiari inregistrati oficial, dar UDMR a obtinut 92

In toate judetele rosii unde PSD a castigat cele mai multe voturi la europarlamentare), dar si in alte patru, UDMR a obtinut zeci de mii de voturi in plus si scoruri de cateva ori mai mari decat la ultimul scrutin care a implicat competitia intre partide, parlamentarele din 2016. Rezultatele UDMR au fost chiar spectaculoase in Neamt si Dambovita, unde procentele au crescut chiar de 6-7 ori.

STUDIU UNIVERSITY COLLEGE LONDON Tigarile electronice mai eficiente decat guma si plasturii

Studiile arata ca tigarile electronice sunt de aproximativ trei ori mai eficiente decat guma sau plasturii cu nicotina in a-i ajuta pe fumatori sa se lase de fumat.

O fetita de 11 ani are un IQ mai mare decat Albert Einstein si Stephen Hawking

O eleva in varsta de 11 ani, Tara Sharif, din Teheran, Iran este mai inteligenta decat Albert Einstein si cosmologul Stephen Hawking. Aceasta are un IQ de 162.

Cum explica sociologii prezenta masiva la votul din 26 mai. La fel poate pati orice partid!

Sociologii au gasit explicatia pentru prezenta masiva la votul din 26 mai. Ei sunt de parere ca numarul mare de alegatori reprezinta o razvratire a generatiei tinere fata de PSD, dar aceasta razvratire poate sa se indrepte oricand in directia altor partide politice, in cazul in care acestea vor face aceleasi greseli ca social-democratii. Prezenta [] .

Chinezii testeaza trenul mai rapid decat o cursa cu avionul: ce viteza prinde

China are unele dintre cele mai rapide mijloace de transport in comun din lume si, in curand, vor deveni si mai rapide, odata cu introducerea unei noi generatii de trenuri maglev. Chinezii au.

The Spectator: Vizita de stat in Regatul Unit a lui Ceausescu a fost mult mai umilitoare decat poate fi cea a lui Donald Trump

Regina a avut rareori mai multe scaune libere la un banchet de stat. Liderul opozitiei, ministrul de externe din umbra, presedintele Camerei si liderul liberal-democratilor au refuzat ostentativ cu totii Invitatia Majestatii Sale de a participa la banchetul in onoarea lui Donald Trump de saptamana viitoare. Primul ministru laburist Harold Wilson a fost cel care l-a invitat pe brutalul dictator Nicolae Ceausescu si pe la fel de macabra lui sotie, Elena Ceausescu, sa faca o vizita de stat la Palatul Buckingham in iunie 1978.

Perchezitii la sediul Porche din Stuttgart: Mai multi angajati, SUSPECTATI de deturnare de FONDURI

Perchezitii la sediul Porche din Germania. Un functionar al Biroului de examinare al Grupului Stuttgart este suspectat ca a oferit informatii secrete.

Perchezitii la sediul Porsche din Stuttgart: Mai multi angajati, SUSPECTATI de deturnare de FONDURI

Perchezitii la sediul Porsche din Germania. Un functionar al Biroului de examinare al Grupului Stuttgart este suspectat ca a oferit informatii secrete.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2325 seconds )