Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fetita de 11 ani are un IQ mai mare decat Albert Einstein si Stephen Hawking

Adevărul Adevărul,
O fetita de 11 ani are un IQ mai mare decat Albert Einstein si Stephen Hawking

O eleva in varsta de 11 ani, Tara Sharif, din Teheran, Iran este mai inteligenta decat Albert Einstein si cosmologul Stephen Hawking. Aceasta are un IQ de 162. continuă pe Adevărul

Fetita de 11 ani, lovita mortal de un automobil la Causeni

O fata de 11 ani din satul Ursoaia, raionul Causeni, a fost lovita mortal de un automobil, in seara zilei de 29 mai. Masina era condusa de un barbat de 53 de ani, un apropiat al familiei. Soferul nu era in stare de ebrietate, transmite IPN.

O fetita de 11 ani s-a intors acasa dupa ce a dormit la o prietena. A devenit isterica, nu se mai intelegea nimeni cu ea. Descoperirea socanta facuta de copila i-a lasat pe toti vecinii fara cuvinte

O fetita de 11 ani a ajuns acasa si i-a gasit pe mama ei si pe iubitul acesteia morti. Se pare ca cei doi s-au sinucis. Fata a devenit isterica cand le-a vazut trupurile neinsufletite in.

Corina Bud are cu ce se mandri. Cum arata fiul ei, Robin, la 11 ani. Seamana cu un star international

Corina Bud are un baiat care seamana leit cu ea. La doar 11 ani, Robin Bud a inceput deja sa fie celebru datorita mamei sale, dar si a faptului ca, pe masura ce se maturizeaza, incepe sa semene si cu un actor faimos. Se spune ca baietii tind sa semene mai mult cu mamele, cel [] .

A jucat in Liceenii alaturi de Stefan Banica Jr., dar acum e mai bogat decat el. Afaceristul actor pe care nu il recunoaste nimeni

A fost actor si a jucat alaturi de Stefan Banica Jr. in filmele Liceenii, in care interpreta rolul cel mai indragit de spectatori. Azi, este un afacerist de succes si a ajuns sa fie chiar mai bogat decat celebrul cantaret. A jucat alaturi de Stefan Banica Jr. in filmul Liceenii, unul dintre cele mai indragite [] .

Cel mai mare retailer de fashion din lume are un nou CEO: Carlos Crespo, la conducerea Inditex

Inditex, cel mai mare lant de fashion retail din lume, care detine brandurile Zara, Bershka, Stradivarius, va avea un nou CEO din luna iulie. Carlos Crespo a fost anterior COO si a fost numit de ownerul si presedintele Inditex, Pablo Isla, pentru a.

Reteaua de sanatate Regina Maria preia Spitalul Premiere din Timisoara, cel mai mare spital privat din vestul tarii

Dupa trei ani de prezenta in Timisoara, Reteaua de sanatate Regina Maria isi consolideaza expertiza medicala prin preluarea spitalului Premiere, cel mai mare spital privat multidisciplinar din regiunea de vest a tarii.

STUDIU UNIVERSITY COLLEGE LONDON Tigarile electronice mai eficiente decat guma si plasturii

Studiile arata ca tigarile electronice sunt de aproximativ trei ori mai eficiente decat guma sau plasturii cu nicotina in a-i ajuta pe fumatori sa se lase de fumat.

ALERTA METEO Cod galben de furtuni in cea mai mare parte a tarii, pana sambata. Care sunt zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de furtuni si ploi torentiale pentru intervalul29 mai, ora 11 01 iunie, ora 10.

INTERACTIV Curiosul caz al rezultatelor UDMR la alegeri: Zeci de mii de voturi si scoruri de pana la 6-7 ori mai mari decat la alegerile din 2016 in judete fara comunitati maghiare. in Botosani sunt 18 maghiari inregistrati oficial, dar UDMR a obtinut 92

In toate judetele rosii unde PSD a castigat cele mai multe voturi la europarlamentare), dar si in alte patru, UDMR a obtinut zeci de mii de voturi in plus si scoruri de cateva ori mai mari decat la ultimul scrutin care a implicat competitia intre partide, parlamentarele din 2016. Rezultatele UDMR au fost chiar spectaculoase in Neamt si Dambovita, unde procentele au crescut chiar de 6-7 ori.

ALERTA METEO Cod galben de furtuni in cea mai mare parte a tarii, pana joi dimineata. Care sunt zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de furtuni si ploi torentiale pentru intervalul29 mai, ora 13. 00 30 mai, ora 06. 00, valabil pentru treizeci de judete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )