Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancile italiene ar putea necesita capital suplimentar de 15 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile italiene ar putea necesita capital suplimentar de 15 miliarde euro

Bancile italiene, care au vandut active si au redus cheltuieli, ar putea avea nevoie de capital suplimentar de pana la 15 miliarde euro 20 miliarde dolari), potrivit directorului general al Asociatiei Italiene a Bancilor, Giovanni Sabatini, care isi exprima increderea ca institutiile de credit din tara vor trece testele de stres efectuate la nivel european. continuă pe Ziarul Bursa

Bancile italiene necesita 15 miliarde de euro pentru capitalizare.

Bancile italiene ar putea avea nevoie de capital suplimentar de pana la 15 miliarde euro, dar vor trece de testele de stres efectuate de UE fara probleme majore, a declarat directorul general al Asociatiei Italiene a Bancilor, Giovanni Sabatini, citat de Bloomberg, anunta Mediafax. Suntem increzatori ca bancile italiene vor trece exercitiul testelor de stres fara probleme majore, a afirmat oficialul. Banca Italiei estima anterior ca bancile ar putea inregistra un deficit de capital de 10-15 .

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 1,8 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 1,775 miliarde de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )