Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bancile cu probleme din zona euro vor fi lasate sa intre in faliment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile cu probleme din zona euro vor fi lasate sa intre in faliment

Presedintele noii Agentii de Supervizare Bancara SSM), Daniele Nouy, a declarat astazi ca bancile cu probleme din zona euro vor fi lasate sa falimenteze la viitoarele teste de stres, relateaza publicatia britanica Financial Times FT). continuă pe Ziarul Bursa

Stolojan: Voci din sectorul bancar nu au interes ca Romania sa intre in zona euro.

Theodor Stolojan sustine ca voci din sectorul financiar-bancar au interese ca Romania sa nu intre in zona euro, relateaza Mediafax. In discursul sau sustinut vineri, la Pitesti, in cadrul unei dezbateri pe tema Parlamentului European si a fortei de munca in Uniunea Europeana, eurodeputatul Theodor Stolojan a facut comparatia intre unii dintre oamenii de afaceri care spuneau inainte de 2007 ca Romania nu este pregatita sa intre in Uniunea Europeana si cei care afirma acum ca Romania nu este .

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 1,8 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 1,775 miliarde de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Pricopie: 200 mil. euro vor fi investiti in infrastructura din educatie

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, spune ca infrastructura din sistemul de educatie va beneficia de o investitie de 200 milioane de euro din fondurile structurale neutilizate intre 2007-2013, in timp ce suma de 500 de milioane de euro va fi alocata,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )