Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bani elvetieni pentru reabilitarea termica a doua scoli din Brasov

Adevărul Adevărul,
Bani elvetieni pentru reabilitarea termica a doua scoli din Brasov

In cadrul Programului de Cooperare Elvetiano Roman, vizand reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse PCER), E. Jean-Hubert Lebet, ambasadorul Elvetiei in Romania, a semnat, la Brasov, acordul de proiect pentru proiectul Renovarea cladirilor municipale si a scolilor, utilizand tehnologii de constructii inteligente. continuă pe Adevărul

12,65 de milioane de lei pentru reabilitarea inteligenta a doua scoli din Brasov

Primaria Brasov a depus la inceputul lui 2014 cererea de finantare pentru reabilitare cu solutii inteligente a doua unitati scolare din municipiu. Banii aferenti lucrarilor, evaluate la suma de 12,65 milioane de lei 2,98 milioane de franci elvetieni), au fost solicitati prin Programul de Cooperare Romano-Elvetian.

Aproape 3 milioane de franci elvetieni pentru scoli din Brasov

Cladirile a trei scoli din Brasov vor fi reabilitate si modernizate printr-un proiect cu un buget de aproape 3 milioane de euro, finantat din Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.

Doua fetite din Singapore i-au luat un interviu Simonei Halep. Vezi ce a raspuns aceasta (VIDEO)

Doua fetite din Singapore, mici jucatoare de tenis, i-au luat Simonei Halep un mic interviu adresandu-i fiecare cate o intrebare, informeaza WTAfinals. com. Fetitele au intrebat-o pe Halep ce ar putea sa faca.

CNADNR a semnat contractul pentru reabilitarea DN Moisei - Iacobeni

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca a semnat astazi contractul pentru finalizarea lucrarilor de reabilitare a DN 18 Moisei - Iacobeni.

Drobeta Turnu Severin: Peste 500 de angajati ai RAAN au protestat, cerand bani Guvernului pentru functionarea companiei

Peste 500 de angajati ai Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) au protestat miercuri in fata sediului RAAN din municipiul Drobeta Turnu Severin, cerand Guvernului bani pentru functionarea companiei. Pro.

Ministrul Justitiei: Se fac studii pentru construirea a doua penitenciare in tara

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, spune ca autoritatile fac studii de prefezabilitate pentru construirea a doua penitenciare, unul langa Ploiesti, altul langa Caracal, care vor avea 2. 000 de locuri, in.

Sinteza zilei: Doua tinere din Braila traiesc in teroare pentru ca ucigasii mamei lor sunt in libertate

Familia femeii din Braila care a fost ucisa de patru consateni, pentru cei 100 de lei pe care-i avea la ea, a vorbit in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre frica pe care o simte.

Doua companii din domeniul aviatiei, in topul randamentelor

Actiunile IAR Ghimbav IARV) au saltat fulminant, cu 41,72%, raportat la euro, in perioada 15-22 iulie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), fiind urmate in top de o alta companie din domeniul aviatiei, Aerostar Bacau ARD).

5 argumente impotriva petitiei pentru arestarea celor 7 violatori din Vaslui

Este o mare diferenta intre a-ti arata solidaritatea cu victima unui viol mizerabil si a cere imperativ magistratilor sa ia o anumita decizie preventiva in cazul autorilor. La fel, este o mare diferenta intre a critica un cod penal facut de politicieni si care prevad sanctiuni prea blande pentru infractiunea de viol si a face demersuri publice care sa puna presiune pe judecatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )