Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banicioiu: Sectiile de neonatologie vor primi la rectificare fonduri suplimentare

România Liberă România Liberă,
Banicioiu: Sectiile de neonatologie vor primi la rectificare fonduri suplimentare

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, joi, ca sectiile de neonatologie vor primi la rectificare fonduri suplimentare pentru ingrijirea nou-nascutilor, pe langa sumele alocate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Nicolae Banicioiu: Vom aloca fonduri suplimentare pentru sectiile de nou-nascuti

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, joi, ca vor fi alocate fonduri suplimentare sectiilor de nou-nascuti. Subprogramul destinat neonatologiei a avut alocate finantari ce acopera doar o.

Ministerul Sanatatii va aloca fonduri suplimentare pentru sectiile de nou-nascuti

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, joi, ca vor fi alocate fonduri suplimentare sectiilor de nou-nascuti deoarece subprogramul destinat neonatologiei a avut alocate finantari ce acopera doar o jumatate din necesar.

Firmele vor primi subventii daca angajeaza absolventi din promotia 2014

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management POSDRU, a lansat in consultare publica documentele necesare pentru implementarea unei scheme de minimis prin care firmele vor primi subventii pentru a angaja tineri absolventi.

Banicioiu: 15 spitale care trateaza pacientii cu infarct acut vor primi 20 de milioane de lei

15 spitale care trateaza urgente cu infarct miocardic vor avea la dispozitie 20 de milioane de lei pentru achizitii de medicamente si materiale sanitare, a anuntat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )